ThuisVeilig-pakket van HomeWizard en Interpolis

ThuisVeilig: HomeWizard en Interpolis brengen beveiligingspakket voor thuis uit

HomeWizard en Interpolis hebben het ThuisVeilig-pakket ontwikkeld, waarmee je kunt starten met domotica. Het pakket bevat een watermelder, rookmelder en slimme lamp.

HomeWizard en Interpolis hebben een nieuwe oplossing verzonnen om het thuis veiliger te maken. Met het ThuisVeilig-pakket hou je met een slimme rookmelder, watermelder en led-lamp de boel thuis in de gaten. Je krijgt een melding op je telefoon als er rook of water is gedetecteerd.

ThuisVeilig-app

ThuisVeilig van HomeWizard en Interpolis

Mensen die een woon- en inboedelverzekering aanvragen bij Interpolis kunnen het pakket met de watermelder (€38,75), rookmelder (€49,94) en lamp (€19,75) gratis aanvragen en naar eigen voorkeur verder uitbreiden met losse producten, waarvoor ze de genoemde prijzen betalen. Mensen zonder woon- en inboedelverzekering van Interpolis kunnen het pakket voor €199 aanschaffen via de webwinkel van de verzekeraar.

ThuisVeilig-pakket van HomeWizard en Interpolis

De onderdelen uit het pakket zijn op zich niet nieuw voor HomeWizard, die al langer rookmelders en watermelders aanbiedt. Maar wat wel nieuw is, is dat ze het makkelijk toegankelijk maken voor consumenten die huisautomatisering nog wat eng vinden. Als je het pakket gratis krijgt, waarom zou je het dan niet eens proberen?

Aansturing via hub
De LED-lamp in het pakket is vanuit de app te bedienen, zodat je de indruk kunt wekken dat er iemand thuis is. De lamp is dimbaar en is je kunt de kleurtemperatuur aanpassen van warm wit naar koel niet (maar dus niet de kleurtint). Alles wordt aangestuurd door een basissysteem, de HomeWizard Link, die je met een netwerkkabel aansluit op de router. Deze zorgt ervoor dat de apparaten in verbinding staan met de app, die voor iPhone en Android te downloaden is.

De bedoeling is dat het pakket door iedereen simpel te installeren en te gebruiken is. De app helpt daarbij, door alles stapsgewijs uit te leggen. De app geeft een melding als de batterij van de rookmelder of watermelder bijna leeg is of niet reageert.

Meer informatie bij Homewizard.

ThuisVeilig-producten

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 juni 2016, 14:33
Categorie Accessoires
Onderwerpen beveiliging, domotica, homewizard, verzekering

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.