Reacties voor: Telia Sonera herziet plannen: onbeperkte databundel en meer abonnementen bij iPhone 3G

Telia Sonera heeft na klachten van Zweedse gebruikers besloten dat klanten alle abonnementen kunnen kiezen. Ook kunnen ze een ongelimiteerde databundel toevoegen voor 199 kronen.

Reacties: 7 reacties

  1. ik ga toch voor een iphone abonnement bij T-mobile, ik wil wel optimaal gebruik kunnen maken van alle functies; inclusief Visual Voicemail en T-mobile Hotspots.

  2. Houden die zweden dan wel visual voicemail?

  3. Een ander abonnement met databundel heeft in Nederland toch weinig zin. Voor mensen die meer willen SMSen is het handig, mensen die niet SMSen dus meer minuten willen is het ook handig, maar je verliest wel je supersnelle 3G verbinding. En dat heb ik er toch echt niet voor over 😛

  4. Is het mogelijk om naast je ‘standaard’ iPhone abonnement nog een extra ‘onbeperkt sms’ bundel af te sluiten, ik sms namelijk zoals een 16-jarig blondje gebruik maakt van MSN.

  5. Nu is TeliaSonera al lang onderwerp van overnames dus denken ze wellicht “hoe meer klanten hoe beter, desnoods met verlies”.
    De idioterie in Telecomland is nog niet over…

  6. ik vraag me af of het mogelijk wordt om databundels van 2000/384 apart af te sluiten bij andere abbo’s. dan hoef je niet dat dure abbo te nemen van 2 jaar, kun je hem gewoon in zwitserland halen voor 330e ofzo.

  7. @ arthur: volgens mij gaat de pocket internet totaal plus omhoog naar 2048/384

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.