Telia Sonera herziet plannen: onbeperkte databundel en meer abonnementen bij iPhone 3G

Telia Sonera heeft na klachten van Zweedse gebruikers besloten dat klanten alle abonnementen kunnen kiezen. Ook kunnen ze een ongelimiteerde databundel toevoegen voor 199 kronen.

Onbeperkte databundel bij Telia SoneraHet heeft zin om te protesteren tegen de tarieven van operators. In Canada hebben de ruim 30.000 mensen die zich op RuinediPhone hebben ingeschreven tegen de absurd hoge prijzen van de Canadese aanbieder Rogers nog geen succes, maar Telia Sonera is in Zweden wel gezwicht voor protesten van klanten. Het was de bedoeling om drie iPhone 3G-abonnementen aan te beiden in Zweden, in prijs variërend van 299 tot 859 Zweedse kronen per maand (€31 tot €90). Daarbij kreeg je 100 tot 1.000 belminuten, sms-berichtjes én even zoveel MB’s aan dataverkeer. De Zweden gingen klagen en dat had effect.

Telia

Telia Sonera heeft nu alle bestaande abonnementen ook opengesteld voor mensen die een iPhone 3G willen kopen. Bovendien kunnen ze voor 199 kronen (€21) een onbeperkte databundel afsluiten, zoals ook bij andere abonnementen al mogelijk was. Een soortgelijke petitie loopt nog in Noorwegen, waar operator Netcom dezelfde (behoorlijk dure) abonnementen heeft aangekondigd voor de iPhone 3G.

In Nederland heeft zo’n protest weinig zin: T-Mobile heeft al besloten dat je alle abonnementsvormen en databundels bij aanschaf van een iPhone 3G kunt afsluiten, maar je mist dan wel Visual Voicemail.

Via: iPodNN

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 juli 2008, 10:41
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.