Mobistar annuleert persconferentie over iPhone van 4 juli

Mobistar annuleert de persbijeenkomst over de iPhone die op 4 juli is gepland. Als reden noemen ze dat nog niet alle details rond de commercialisering zijn uitgewerkt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone BelgiumTelecomprovider Mobistar heeft de persconferentie afgelast waarin meer details over de lancering van de iPhone zou worden gegeven. In een toelichting zegt Mobistar dat nog niet alle details over de commercialisatie van de iPhone3G zijn afgerond en dat de persbijeenkomst moet worden verschoven naar een latere datum. Er is nog geen nieuwe datum voor de persconferentie vastgesteld.

In een mededeling die naar de Belgische pers is gestuurd valt te lezen (helaas hebben we op dit moment alleen de tekst in het Frans):

Mobistar se voit dans l’obligation de postposer la conférence de presse du 4 juillet pour le lancement de l’iPhone3G en Belgique à une date ultérieure.

Tous les détails de préparation de la commercialisation ne sont pas encore totalement finalisés.

Etant donné que nous ne pouvons pas vous dévoiler toutes les informations sur le lancement de l’iPhone3G, que nous aimerions vous communiquer, celle-ci sera postposée à un date ultérieure.

Nous vous informerons en temps voulu.

Via: De Standaard en iPim

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 22:20
Categorie Providers
Onderwerpen abonnementen, belgische apps, mobistar

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.