TechTube voor de Apple TV.

TechTube voor de Apple TV schotelt je interessante video’s over technologie voor

TechTube voor Apple TV verzamelt de leukste en beste video's over technologie en toont deze automatisch in de app. De video's worden achter elkaar afgespeeld, waardoor je eindeloos kunt blijven kijken.

TechTube voor de Apple TV.Er verschijnen de laatste tijd weinig nieuwe apps voor de vierde generatie Apple TV, maar TechTube is wel een nieuwe app die de moeite waard is voor liefhebbers van technologie, gadgets en alles wat daarbij komt kijken. In TechTube worden willekeurige video’s getoond over allerlei verschillende onderwerpen die met technologie te maken hebben.

TechTube speelt automatisch video’s af

In TechTube kun je niet zelf zoeken naar nieuwe video’s, maar ben je overgeleverd aan de selectie die de app je geeft. Zodra je de app opent, wordt de eerste video direct gestart. De video’s worden niet helemaal schermvullend weergegeven, maar zijn wel prima te volgen en van hoge kwaliteit. Je vindt bijvoorbeeld video’s van The Verge, maar ook de Super Bowl-reclame van Amazon kwam voorbij. De selectie is gebaseerd op aantal views en shares op YouTube en Reddit, terwijl de definitieve selectie handmatig aan de app toegevoegd wordt. TechTube wordt dagelijks aangevuld met nieuwe video’s, zodat het openen van de app elke dag nieuwe content oplevert.

TechTube voor de Apple TV laat willekeurige technologie video's zien.

Zodra de video afgelopen is, begint meteen de volgende in de selectie. Behalve je video’s pauzeren en wisselen tussen het aanbod, zijn er geen opties in TechTube. De app is dan ook voornamelijk benieuwd om eens wat nieuwe video’s te bekijken die je zelf misschien niet zo snel op YouTube zou vinden of aan zou klikken. Dat wil echter niet zeggen dat de video’s die in de app getoond worden niet interessant zijn. Wel is het vervelend dat je niet kunt zien hoelang een video eigenlijk duurt, waardoor je wel wat eerder geneigd bent om een video te skippen.

Een video pauzeren in TechTube voor de Apple TV.

TechTube is dan ook vooral geschikt om op je vrije moment wat interessante video’s te kijken en werkt in die hoedanigheid prima. De app is volledig gratis te downloaden en is vrij van advertenties, wat het kijken wel zo prettig maakt. De app is alleen beschikbaar voor de vierde generatie Apple TV en dus niet voor de iPhone of iPad. Je vindt de app door ernaar te zoeken in de App Store op de Apple TV zelf.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 februari 2016, 15:07
Categorie Apps
Onderwerpen apple tv, youtube

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2021.

Apple TV
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.