Taps voor Touch ID met handschoenen.

Taps zorgt dat je Touch ID kunt gebruiken met handschoenen

Draag je vaak handschoenen maar vind je het vervelend dat je daardoor de Touch ID-sensor niet kan gebruiken? Met de Taps maak je je eigen handschoenen Touch ID en touchscreen compatibel.

Taps voor Touch ID met handschoenen.

Het weer wordt weer kouder, dus dat betekent ook dat het tijd wordt voor handschoenen. Hoewel er wel handschoenen zijn die prima werken met touchscreens, zoals de Mujjo-handschoenen, werken deze nooit met de Touch ID-sensor van je iPhone. Je toestel ontgrendelen gaat dan lastiger, omdat je telkens je handschoen uit moet doen of handmatig je pincode in moet toetsen. De Taps is daar een handige oplossing voor.

Taps voor je handschoenen werkt met Touch ID

De Taps plak je op elke handschoen en zijn waterbestendig. Je plakt ze op de vingertoppen en komen in setjes van vier stuks. Elke sticker heeft een andere structuur en dus een andere vingerafdruk, waardoor je ze dus allemaal apart in kunt stellen. Doordat elke Taps uniek is, is het dus ook niet zo dat iemand anders met Taps op zijn of haar handschoen jouw iPhone kan ontgrendelen.

Behalve voor gebruik met de Touch ID-sensor, maak je met de Taps je handschoenen ook gereed om te gebruiken op touchscreens. Hierdoor werken je handschoenen ook met het scherm van je iPhone, iPad en Apple Watch, zodat je niet telkens je handschoenen uit hoeft te trekken.

Hoewel de Taps goed van pas lijken te komen, is er natuurlijk wel een gevaar. Normaal gesproken kan iemand niet zo makkelijk jouw eigen vingers gebruiken om stiekem je iPhone te ontgrendelen, maar als iemand jouw handschoen te pakken krijgt, heeft diegene ook meteen toegang tot jouw iPhone of iPad. Hoewel het dus voor eigen gebruik makkelijk is, is je iPhone of iPad ook makkelijker door anderen te ontgrendelen.

Taps plakken op je handschoen.

De Taps komen in een set van vier unieke stickers en je kunt het project steunen via Kickstarter. Momenteel heb je al een set voor ongeveer $11 en ze worden ergens in december wereldwijd verstuurd. Het project had een streefbedrag van C$8.000 (Canadese dollar), maar de teller staat inmiddels al op ruim C$46.000.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 december 2016, 19:01
Categorie Accessoires
Onderwerpen handschoenen, kickstarter, touch id

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.