Reacties voor: T-Mobile test tijdelijke bundels tot 50GB data

Geselecteerde klanten van T-Mobile kunnen meedoen met een test van de provider. Klanten kunnen gebruikmaken van tijdelijke internetbundels tot 50GB, die alleen geldig zijn op bepaalde tijden.
Lees het complete artikel → T-Mobile test tijdelijke bundels tot 50GB data
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. (Red.) Ad hominem. Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  2. Heb ook T mobile maar prima hoor en lekker snel.En vind T mobile niet duur.

  3. In het buitengebied (in mijn geval een dorpje in het Zuid-Limburgse heuvelland) is T-mobile totaal geen optie. Kan op het tuinhuisje achter in de tuin (stukje bergop) klimmen, en dan heb ik 1 streepje. Daarnaast, ik heb 20GB bij KPN, en daar kom ik eigenlijk nooit aan. Wat moet een mens met 50GB?

  4. Kunnen we niet lekker bij het onderwerp houden? Dat wel en niet goed zijn van T-Mobile begint nou toch wel te vervelen.
    Kom op, het is stoer dat ze hier aan beginnen. Zal mij benieuwen hoe het werkt. Super!!

  5. Dit is misleiding van T-mobile. Ze verkopen deze pakketten als ‘onbeperkt internet’ dat is natuurlijk niet zo. Feit is dat we terug in de tijd zijn gegaan met alle data-limieten. Vroeger kon je er gewoon onbeperkt van genieten. Bah!!

  6. Origineel geplaatst door MLVC
    In het buitengebied (in mijn geval een dorpje in het Zuid-Limburgse heuvelland) is T-mobile totaal geen optie. Kan op het tuinhuisje achter in de tuin (stukje bergop) klimmen, en dan heb ik 1 streepje. Daarnaast, ik heb 20GB bij KPN, en daar kom ik eigenlijk nooit aan. Wat moet een mens met 50GB?

    Dat kan ik ook zeggen ik kom niet eens aan de 100mb sinds kort, heb alle apps zowat mobiele data rechten afgenomen, berichtgeving, locatie enzo.
    Ik heb overal WiFi zo goed als dus geen data nodig, ik weet openbare WiFi minder veilig maar ik doe een bankzaken daarop of tik geen wachtwoorden in van een website.

  7. Wauw. Kan niet wachten totdat mijn abonnement bij Vodafone voorbij is. Meteen overstappen naar T-Mobile.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.