T-Mobile logo op gevel

T-Mobile test tijdelijke bundels tot 50GB data

Geselecteerde klanten van T-Mobile kunnen meedoen met een test van de provider. Klanten kunnen gebruikmaken van tijdelijke internetbundels tot 50GB, die alleen geldig zijn op bepaalde tijden.

T-Mobile logo op gevel
T-Mobile is een test gestart met een select groepje gebruikers. Deze klanten kunnen de bundels op elk moment activeren en daarbij ‘onbeperkt’ een zeer ruime databundel gebruiken. De bundels zijn vooral handig voor mensen met een kleinere databundel die op bepaalde momenten extra internet nodig hebben. T-Mobile zegt dat het aanbod wekelijks zal wijzigen.

50GB data bij T-Mobile

Op dit moment biedt T-Mobile vijf verschillende bundels aan. De bundels zijn te activeren door een sms te sturen naar 2244, maar dit werkt alleen bij klanten die persoonlijk door T-Mobile zijn uitgenodigd via een sms-bericht. Bovendien kun je maar één bundel tegelijk activeren. T-Mobile noemt het bundels met ‘onbeperkt internet’, maar feitelijk zit er wel een limiet aan de verschillende opties. Het gaat in totaal om de volgende bundels:

  • Uur-bundel: 5GB voor €2
  • Ochtendspits (van 07:00 tot 10:00): 20GB voor €4
  • Avondspits (van 16:00 tot 19:00): 20GB voor €4
  • Nacht (van 22:00 tot 06:00): 50GB voor €5
  • Weekend (van 18:00 tot 08:00): 50GB voor €5

Je activeert de bundels door respectievelijk het woord Uur, Ochtendspits, Avondspits, Nacht of Weekend te sms’en naar 2244. Vervolgens ontvang je een bevestigings-sms, waarna je later een sms krijgt zodra je bundel actief geworden is. De bundels zijn bedoeld voor de mobiele telefoon, maar je mag ze wel verdelen door gebruik te maken van de MB-verdeler of de persoonlijke hotspot-functie. Het mobiele internet is alleen geldig in Nederland, maar je kunt zoveel bundels achter elkaar activeren als je zelf wil. De provider meldt dat het aanbod elke week kan wisselen en dat het experiment op ieder moment kan stoppen.

Op de speciale pagina op de T-Mobile-website vind je meer informatie over dit experiment. Gebruikers kunnen op de speciale pagina in het T-Mobile-forum feedback kwijt over de actie.

Dit artikel bevat (al dan niet geautomatiseerde) verwijzingen naar een of meer winkels. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken. Het artikel is zonder inbreng van genoemde bedrijven tot stand gekomen. Lees onze disclaimer

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 april 2016, 11:36
Categorie Providers
Onderwerpen mobiel internet, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.