Reacties voor: Stickers op ramen Apple Store Haarlem verwijderd

Apple heeft de stickers van de ramen op de Apple Store in Haarlem verwijderd. Het is daarom nu mogelijk naar binnen te kijken.
Lees het complete artikel → Stickers op ramen Apple Store Haarlem verwijderd
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 26 reacties

  1. Zo te zien vergelijkbaar met Oberhausen qua grootte.

  2. De keuze van Haarlem verbaast mij wel enigszins, het is wel een grote stad maar staat tot geen verhouding met bv Rotterdam.

    Ik denk dat Apple er goed aan zou doen om vooral in studentensteden winkels te openen aangezien deze groep gek is op alles wat Apple is (Groningen, Utrecht, Maastricht, etc).

  3. Lijkt op een gemiddelde B Apple store (zoals ze ook in Amerika hebben)

  4. Winkel word nu door personeel ‘bekeken’, alles lijkt getest te worden. In de etalage staan werkende iPhone 5c en de nieuwe iPad Air.

  5. “Gisteren ontdekten we nog dat Apple de houten omheining rond de Apple Store in Haarlem had verwijderd”

    Zou Apple dat zelf doen? Komt daar een vertegenwoordiger voor die handig is met een schroevendraaier? Of zou er gewoon een aannemers bedrijf zijn die dat doet 😛

  6. Ik vind Apple producten mooi en gebruikersvriendelijk maar snap eerlijk gezegd de ophef over een nieuwe winkel eigenlijk niet zo goed.. Gaan ze daar hele spannende dingen verkopen die elders niet te koop zijn? Krijgen we ook nog een voorstelling van het personeel te zien?

  7. neen ze hebben daar een app voor 😉

  8. Wanneer komt er zo ééntje in België?

  9. @Donstil: Ik ga er maar van uit dat de bouwvakkers het doen in opdracht van Apple, en dat het niet gaat om één of andere guerrillafactie in de aannemerswereld. 😉

  10. Ik snap dat ze er geen bij ons in Limburg plaatsen, maar straks drie in de Randstad lijkt me toch een beetje overdreven. Tenminste als je kijkt hoe de Apple Stores zijn verdeeld over bijvoorbeeld het Ruhrgebied in Duitsland.

  11. @Bastiaan Vroegop: Dat vraag ik me af. Ook bij Apple zullen de aannemers moeten concureren

  12. Laten ze nou eerst eens een in het begin van Nederland openen, Groningen dus.

  13. Wat een hype.
    Het is maar een winkel. Onbegrijpelijk.

  14. Origineel geplaatst door Mike
    Tenminste als je kijkt hoe de Apple Stores zijn verdeeld over bijvoorbeeld het Ruhrgebied in Duitsland.

    Ik ken maar één enkele Apple Store in het Ruhrgebied en dat is in Oberhausen. Ken jij er meer?

  15. Waarom openen ze niet in de mooiste stad van Nederland: Roermond?? 🙂

  16. @Timosha: In Keulen staat er ook een.

  17. Wat een ophef om een winkel. Er wordt morgen ook vast wel ergens een Blokker geopend. Denk dat ik daar voor de deur ga liggen. Da’s pas verrassend…

  18. Dat is wel een tijdje geleden dat er een Blokker werd geopend. Dus die kans is uiterst gering. Zou je daar ook een gratis t-shirt krijgen bij opening van een winkel?

  19. Origineel geplaatst door Wereldverbeteraar
    @TimoshaIn Keulen staat er ook een.

    Keulen ligt niet in het Ruhrgebied. Augsburg, Dresden, Berlin, Frankfurt, Hamburg, München, Sindelfingen en Sulzbach liggen ook niet in het Ruhrgebied.

  20. Ik verwacht morgen gewoon een artikel over dat de winkel geopend is en dat mensen in de winkels computers en telefoons kunnen kopen.

    We kunnen nu alvast speculeren over het sappige detail: de openingstijd. Want er staat 09:00. Maar misschien openen ze wel om 08:55..of toch om 09:03! Wie heeft de inside scoop hierover??

  21. @Sander: Hoop dat dat de volgende stap zal worden, hierna Utrecht, Groningen en Maastricht.

  22. In Rotterdam mag er ook nog wel eentje komen

  23. Ik vind het maar raar dat er wel een winkel in Haarlem wordt geopend maar niet in Rotterdam (de 2e stad van Nederland).

    @Vithusan: Precies deze!

  24. Gisteren ontdekten we nog dat Apple de houten omheining rond de Apple Store in Haarlem had verwijderd, maar inmiddels zijn ook de zwarte stickers van de ramen gehaald. Het is hierdoor mogelijk om alvast naar binnen te kijken voordat de deuren dan toch echt geopend worden. Is dit serieus??????????Ik kan het gewoon niet geloven!

  25. Origineel geplaatst door Timosha:
    Ik ken maar één enkele Apple Store in het Ruhrgebied en dat is in Oberhausen. Ken jij er meer?

    Precies, dat bedoel ik: één Store over een gigantische hoeveelheid inwoners tegenover 3 in de betrekkelijk kleine Randstad (no offence).

  26. Oh joepie, eindelijk een kijkje in een kaal hok met houten tafels. Ziet er uit als een gemiddeld handvaardigheidslokaal, maar Apple afficionados zwijmelen blijkbaar alleen al bij de gedachte dit walhalla te mogen betreden.
    Maar goed, laten ze design maar in hun toestellen stoppen in plaats van in de winkels. Heeft de gebruiker tenslotte meer aan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.