Stickers op ramen Apple Store Haarlem verwijderd

Apple heeft de stickers van de ramen op de Apple Store in Haarlem verwijderd. Het is daarom nu mogelijk naar binnen te kijken.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Apple Store Haarlem teaserGisteren ontdekten we nog dat Apple de houten omheining rond de Apple Store in Haarlem had verwijderd, maar inmiddels zijn ook de zwarte stickers van de ramen gehaald. Het is hierdoor mogelijk om alvast naar binnen te kijken voordat de deuren dan toch echt geopend worden. iCulture-lezer Nick Huijtink liep langs de winkel en maakte een paar foto’s van het nu onthulde winkelpand. De foto’s tonen een iets meer aangeklede versie van de Apple Store die wij eerder al op foto’s toonden.

De winkel zal morgen pas om 9:00 uur ‘s ochtends de deuren openen. Tot die tijd is personeel druk bezig om de laatste voorbereidingen te treffen. In de foto’s zijn de nodige medewerkers te zien, die nog niet zijn gekleed in de gebruikelijke Apple-shirts.

Apple Store Haarlem 2

Apple Store Haarlem 1

Op Twitter duiken nu ook steeds meer foto’s op van de Apple Store in Haarlem. @florisje wist bijvoorbeeld het volledige onthulde winkelpand te fotograferen.

Apple Store voorkant volledig

iCulture-lezer Liesbeth wist de winkelvoorkant te fotograferen toen het buiten al wat lichter was.

Apple Store Haarlem voorkant overdag

De Apple Store in Haarlem is de tweede officiële winkel van Apple. Met het pand zal Apple concurreren met Apple Premium Resellers, winkels die afspraken met Apple hebben gemaakt zodat ze producten mogen verkopen. Eerder bleek iCentre in Haarlem daarom al uit de stad te willen vertrekken. De Haarlemse Apple Store is net als het Amsterdamse pand in de Randstad gevestigd, zoals bij de Apple Store in Den Haag ook het geval zal zijn. Waarom Apple zich eerst op de Randstad richt is niet gezegd, maar mogelijk wil Apple op deze manier getraind personeel makkelijk naar nieuwe winkels verplaatsen. Bovendien heeft de Randstad een hogere bevolkingsdichtheid.

Meer over Apple Store Haarlem

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 december 2013, 14:27
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, apple store haarlem

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.