Steve Jobs en Eric Schmidt samen aan de koffie

Steve Jobs en Eric Schmidt zijn samen gesignaleerd in een koffiebar in Palo Alto. Ze zaten op een terrasje koffie te drinken. Een gearrangeerde meeting, of de eerste voorzichtige stappen om de ruzie weer bij te leggen?

jobs schmidtSteve Jobs en Eric Schmidt zijn bezig een persoonlijke vete uit te vechten. Toch heeft een tipgever van Gizmodo de twee bij een koffiebar gesignaleerd, in een winkelcentrum in Palo Alto. Jobs was daarbij de grootste prater, terwijl Schmidt luisterde. Twee zinnen ving de tipgever op van Jobs: “They’re going to see it all eventually so who cares how they get it” en “Let’s go discuss this somewhere more private”.

De ruzie tussen Apple en Google ontstond, omdat Google een mobiele telefoon uitbracht terwijl ze eerder hadden beloofd dat er geen Google-telefoon zou komen. Die telefoon kwam er wél en Google betrad steeds meer het terrein van Apple, waardoor Schmidt opstapte als bestuurslid van Apple. Jobs voelde zich volgens een artikel in de New York Times bedrogen door Google en met name door CEO Eric Schmidt. Gizmodo denkt dat het een afspraak op ‘neutrale grond’ is en de eerste voorzichtige stappen om weer met elkaar te praten. Maar het kan ook gewoon een door de PR-afdeling gearrangeerd idee zijn om zo in het openbaar weer gezellig te gaan zitten praten. Koffiebar Calafia is trouwens eigendom van een voormalige Google-medewerker.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 maart 2010, 21:41
Categorie Apple
Onderwerpen apple, eric schmidt, google, steve jobs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.