SpotBright: snel verborgen applicaties starten in OS 3.0 (jailbreak)

SpotBright is een applicatie waarmee je makkelijker verborgen applicaties op de iPhone kunt starten. Dit zijn applicaties waarvan het icoontje niet zichtbaar is, bijvoorbeeld wanneer je meer dan 180 apps hebt geïnstalleerd.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

spotbrightSpotBright is een recent gelanceerde applicatie, die je via Cydia moet installeren. Met deze applicatie krijg je makkelijker toegang tot verborgen applicaties op de iPhone. Dit zijn applicaties waarvan het icoontje niet zichtbaar is in je springboard. De eerste versie leverde wat problemen op en crashte regelmatig.

Met de update die nu beschikbaar is in Cydia, zouden de problemen voorbij moeten zijn. Zoals iedereen inmiddels weet, kun je op een iPhone met OS 3.0 meer dan 180 applicaties installeren. De applicaties die niet zichtbaar zijn, kun je terugvinden door de naam in Spotlight in te voeren, de algemene zoekfunctie op de iPhone. Je moet echter wel de naam van deze onzichtbare applicatie weten, anders kan je ze niet vinden. SpotBright maakt het makkelijker omdat het lijst aanmaakt van applicaties die je al hebt gestart. Je kunt deze daarna sneller weer starten.

spotbrightEen andere optie in SpotBright is dat het icoontjes laat zien van de zes laatst gestarte applicaties via Spotlight. SBSettings is ook in het lijstje te zien, maar wordt getoond als een wit icoon. Als je eerder QuickGold hebt gebruikt onder OS 2.x, dan heb je die applicatie niet langer nodig omdat Spotlight de meeste zoekfuncties aankan. BigBoss heeft aangegeven dat SpotBright gaandeweg alle functies krijgt die QuickGold vroeger aanbood.

SpotBright is te installeren via de repo van BigBoss en is gratis.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2009, 23:27
Categorie Jailbreak
Onderwerpen spotlight, zoeken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.