Reacties voor: SPIbelt: iPhone meenemen in compacte heupriem voor sporters

SPIbelt is een compacte heupriem voor hardlopers en andere sporters. Een elastisch gedeelte biedt ruimte aan een iPhone of andere smartphone, bankpas, sleutels en geld.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Heb al een tijdje de waterafstotende (tegen het zweten) en bevalt prima. Tijdens het hardlopen verneem je de belt niet en de iPhone zit er stevig in. Via de Nederlands site had ik deze erg snel in huis.

    Nee, ik heb geen aandelen….

  2. Heb deze een tijd geleden ook gekocht. Erg handig! Ook snelle levering en iPhone of SPIbelt verschuift niet tijdens hardlopen. Geniaal ding!

  3. no one messes with my fanny pack 🙂

  4. Heb me de ifitness belt aangeschaft. Als ik tijdens het lopen mijn iPhone uit de spibelt moest nemen, dan had ik het gevoel dat hij eruit zou vallen. Met de ifitness belt heb ik dat gevoel niet.

  5. Ik gebruik al een paar jaar de iFitness belt die ik in Amerika bestelt had. Deze werkt super bij het hardlopen en zit stevig. En je loopt niet opzichtig met je dure telefoon op de arm over straat.
    Ik weet niet of de SPInelt net zo goed zit als die van iFitness, maar het idee komt wel overeen.

  6. Heb er ook eentje laatst gekocht bij de marathon van Eindhoven. Mooie gadget die SPIbelt en het zit erg prettig 🙂

  7. De SPIbelt is zeker niet door een Nederdlands bedrijf uitgebracht. Het is een Amerkaans produkt wat al jaren bestaat en sinds een flink aantal maanden ook in Nederland verkocht wordt via een Nederlandse site.

    Het is wat ons betreft de beste manier om je iPhone of andere smartphone mee te nemen; door de handige ‘blaasbalg-constructie’ kun je er van alles in kwijt zonder dat het gaat rammelen. Alles blijft strak op z’n plaats, zonder dat je met gespjes of klittenband o.i.d. de boel op maat hoeft te maken.
    Op onze website vind je een uitgebreide review met video.

  8. Het zou fijn zijn als ze dit ook kunnen maken voor het uitgaansleven, want ik hou niet van tasjes of clutches dus zo’n riem zou ideaal zijn dan heb ik lekker mijn handen vrij tijdens het dansen…dus aub een paar glitter varianten liefst zwart en rood of met een mooie strik, hart of een bloem erop 😀

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.