Maak een MacBook mini met de iPad mini mod toetsenbordcase

De iPad mini mod is een toetsenbordcase waarmee je van de iPad mini een MacBook mini maakt. De toetsenbordcase is gemaakt van aluminium en is licht van gewicht.

ipad mini keyboardiPad mini mod is een nieuwe toetsenbordcase voor de iPad mini. De hoes zorgt ervoor dat je iPad mini eruit ziet als een mini-laptop. Dat kan natuurlijk ook met toetsenbordhoezen van fabrikanten als Belkin en Logitech, maar die kosten meestal rond de 80 euro en zijn gemaakt van plastic. De iPad mini mod is veel goedkoper en kwalitatief gezien misschien wel iets beter. Hij wordt voor nog geen 40 dollar (exclusief verzendkosten) naar je toegestuurd en is gemaakt van lichtgewicht aluminium. Je kunt kiezen uit de kleuren zwart en zilverwit. Door het gebruik van aluminium kan de case erg dun worden uitgevoerd.

Het is een leuk cadeautje voor mensen die al een iPad mini hebben gekocht, maar nog zitten te springen om bruikbare accessoires. De verbinding tussen toetsenbord en iPad wordt gemaakt via Bluetooth, zoals bij vrijwel alle cases op dit gebied. Knoppen en poorten van de iPad blijven bereikbaar. Als je de ingebouwde batterij van de iPad mini mod hebt opgeladen kun je enkele weken typen zonder te hoeven bijladen. De fabrikant van de iPad mini mod kwam in het nieuws toen ze het protocol van de Lightning-connector claimden te hebben gehackt. Sindsdien brengt de fabrikant ook allerlei accessoires voor de iPhone 5 op de markt, die veel goedkoper zijn dan de officiële accessoires die door Apple zijn getest. Je krijgt dus niet de garantie van Apple dat het goed werkt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 november 2012, 15:25
Categorie Accessoires
Onderwerpen ipad mini, toetsenbord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.