SPIbelt: iPhone meenemen in compacte heupriem voor sporters

SPIbelt is een compacte heupriem voor hardlopers en andere sporters. Een elastisch gedeelte biedt ruimte aan een iPhone of andere smartphone, bankpas, sleutels en geld.

spibelt iphone blauwHardlopers en andere sporters hebben maar weinig mogelijkheden om een iPhone mee te nemen. Wie een sportarmband niet comfortabel vindt kan de iPhone meenemen in een jaszak of broekzak, maar dan gaat ‘ie wel meestuiteren tijdens het rennen. Een Nederlands bedrijf heeft nu de SPIbelt uitgebracht, een compacte heupriem waar je allerlei spullen in kunt stoppen.

De riem bevat een elastisch gedeelte dat ruim genoeg is voor een iPhone, bankpas, geld of sleutels. Er is een normale versie, zoals op de foto hieronder. Maar je kunt ook een waterafstotende, waterdichte, reflecterende versie of een kinderversie kopen. Daarnaast is er een SPIbelt met ruimte voor 6 gelpacks en een SPIbelt voor insulinepompgebruikers. Een enkelbandje om spullen mee te nemen is er ook. Een fashion statement? Nee, dat is het zeker niet, want je loopt uiteindelijk rond met een variant op het (vaak verfoeide) heuptasje. Maar SPIbelt probeert het nog wel leuk te maken met allerlei vrolijke kleuren. De originele SPIbelt is te krijgen in de kleuren zwart, grijs, blauw, roze, lime, turquoise, rood of met stippenpatroon. Je kunt ook een zwart tasje met roze, blauwe, turquoise, lime of paarse rits nemen voor dezelfde prijs: €19,99.

spibelt kleuren

spibelt groep mensen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 november 2012, 15:11
Categorie Accessoires
Onderwerp hardlopen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.