Sony WH1000XM5

Reacties voor: Sony WH-1000XM5 hoofdtelefoon: nieuw design en accuduur van 40 uur

De Sony WH-1000XM5 is de nieuwste hoofdtelefoon van Sony, met een accuduur van 40 uur en een strakker design, grotere oorschelpen en een bredere hoofdband die prettiger draagt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Oeh Nice! Ben benieuwd wat die gaat kosten!

  2. “Wat ook opvalt: de scharnieren waarmee je de hoofdtelefoon compact kon opvouwen, lijkt op de renders niet aanwezig.”

    Dat zou ik een misser van jewelste vinden. Kom op Sony, dit product is voor mensen on the go bedoeld. Dan wil je een zo compact mogelijke opbergdoos.

  3. Belangrijker vind ik de IP-klasse. Hopelijk minstens IP44.

  4. Dat design…🤢

  5. Juist die 3,5mm aansluiting is mooi! Helaas als Apple gebruiker ben je dan gedwongen een adapter te gebruiken. Apple komt mogelijk met een nieuwe draadloze standaard voor audio, wat ook zeer hard nodig is. Bluetooth is en blijft vooralsnog een te grote beperking voor echt goede koptelefoons.

  6. Ik heb onlangs de heavys besteld. Verwacht dat daar nog geen enkel merk tegenop kan. 2 woofers en 2 tweeters per kant!!

  7. De APT-X Bluetooth is afwezig sinds de WH-1000XM4. Benieuwd of die op de nieuwe 5 ook afwezig blijft.

  8. Vind het nog steeds een gemiste kans dat geen wireless headset functie inbouwt voor een PlayStation in hun flagship koptelefoons, die ps5 headset van 100 euro klinkt echt waardeloos tegenover de xm3 of xm4..

    Stop een goede gaming microfoon erin en het is een leuke extra feature die de concurrentie niet heeft..

  9. Wat een prijzen, koop toch gewoon de Anker Q30 voor 63 euro bij Amazon. 😁

  10. Wat jammer dat die niet opplooibaar is geworden. Nu zo’n hok van een case in je rugzak of sporttas. Belachelijk. Wou hem kopen maar nu ga ik er toch anders over nadenken.

  11. Wat ik jammer vind van deze koptelefoons is dat de accu niet vervangbaar is. Waardoor de koptelefoon na een paar jaar intensief gebruik de accu op is.

  12. Te duur en te lelijk

  13. @Maarten: Waarom zou je, de rest van de koptelefoon is dan ook al op leeftijd. Als je de accu het enige is dan begint de wet van Murphy. Qua kosten kan het ook niet uit, het spul wordt zo gemaakt om stuk te gaan. Kortom wegwerp product.

  14. Duur, ja. Lelijk? Is natuurlijk eigen smaak. Ik heb lang gewacht tot de XM5 uit zou komen en had hoge verwachtingen. Helaas geen ingebouwde verbinding om te gebruiken als PS5 koptelefoon, maar verder volgens mij een top apparaat. De XM4 was al erg goed en volgens velen de koptelefoon die je moest hebben. Eerste reviews over de XM5 zijn over het algemeen positief, dus gelijk besteld. Dat de koptelefoon niet in kan klappen zie ik niet als een probleem. Mijn ervaring is dat juist een zwak punt van een koptelefoon dat snel stuk gaat.

  15. Origineel geplaatst door Maarten
    Wat ik jammer vind van deze koptelefoons is dat de accu niet vervangbaar is. Waardoor de koptelefoon na een paar jaar intensief gebruik de accu op is.

    Het is niet de bedoeling, alleen je kunt relatief eenvoudig zelf de accu vervangen. Tenminste bij de XM4 en ik verwacht bij de XM5 dezelfde constructies. Bij mijn AirPods Pro is dat een stukje lastiger. We leven in een consumptie maatschappij, gelukkig beginnen we weer meer aandacht te geven voor de langere levensduur van apparaten. Ik wacht met smart op de terugkeer van de accu die je in en uit je laptop kan halen. Maar je hebt gelijk, met koptelefoons heb ik hetzelfde, mijn Bose heeft nog AA-batterijtjes en daardoor ben ik extra zuinig op.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.