Reacties voor: Sonos Play:3 is compact draadloos muzieksysteem

Sonos heeft de Play:3 onthuld, een nieuw draadloos muzieksysteem dat goedkoper en compacter is dan de Sonos S5, die tegenwoordig Play:5 heet. Je kunt draadloos muziek in alle kamers van je huis ontvangen.
Lees het complete artikel → Sonos Play:3 is compact draadloos muzieksysteem

Reacties: 14 reacties

  1. Mooie dingetjes hoor! Eerst nog horen, maar misschien een goeie voor in de woonkamer. Werken deze speakers via AirPlay of via het Sonos netwerk systeem en software?

  2. zelf heb ik een s5. daar komt voorlopig geen player bij als je ziet wat die dingen kosten. Maar op een enkele keer na, werkt het perfect. En er komt inderdaad een bak herrie uit. Wel is het handig om een ipod of iphone te hebben voor de bediening. Anders moet de computer aan staan of een remote van €350 kopen. Terwijl de app gratis is. Sonos is gewoon een verhaal apart.

  3. Het is een fantastisch systeem, inderdaad een verhaal apart ! Ik zocht in dergelijk systeem vooral de oplossing “naar-iTunes-verzameling luisteren-zonder je-MBP”… Soms is je Mac bv. ook niet constant “fysiek” aanwezig of wens je die niet een ganse dag te laten draaien. Vandaar mijn opstelling: 2x sonos S5, 1x sonos wireless dock, 1xiPod and that’s it ! Deze opstelling bedienen wij thuis draadloos via om het even welk iOS toestel (via iPhones, iPad of via MBP) met daarop de gratis app ” “Sonos Desk Controller” ! Super tevreden !

  4. Niets is te vergelijken met Sonos, het is het meest uitgebreide en mooiste systeem wat je voor relatief weinig geld kan gebruiken om muziek door je hele huis te streamen.
    En samen met een Spotify premium account is het helemaal geweldig.
    Ik kan het iedereen aanraden.
    En als je er een airport op aansluit dan werkt AirPlay ook ja.
    Maar als je Spotify hebt dan heb je geen AirPlay nodig. En mocht je toch een bak muziek op je iPhone iPad hebben staan dan kun je de Sonos ook op een NAS aansluiten waar je die muziek opzet je kan die dan vanaf je Sonos app benaderen.
    Mooi heh!? 😉

  5. Zou dolgraag nog een S5 erbij halen en een stereo paar maken. Dat kon ik bij de Mediamarkt testen. Dat klinkt weergaloos. Maar 1 S5 klinkt ook super. En spotify premium heb ik ook en is een gouden combi. Wel vind ik spotify behoorlijk uitgekleed in de sonos app. Wat ik graag doe is via related artist zoeken naar nieuwe muziek. Maar dat kan alleen op de comp. Maar goed alle playlisten zijn wel beschikbaar en dat is al heel mooi.

  6. Bose sounddock ziet er stukken mooier uit!! Voor dat geld koop ik liever een Bose!!

  7. “Niks is te vergelijken met Sonos” is wel een beetje erg kort door de bocht. Het Squeezebox-platform van Logitech doet hetzelfde voor minder geld, enige wat Sonos beter voor elkaar heeft is z’n marketing.

  8. @sounddock: Jij snapt niet wat sonos inhoud. De beperking van een sounddock is dat je de ipod, iphone kwijt bent en je alleen muziek van je iOS kan afspelen. Als je weet dat sonos er is kan ik mij niet meer voorstellen dat mensen een sounddock kopen.
    Trouwens is het geluid van bose zeker niet het beste. Bose is een merk dat zwaar overgewaardeerd wordt.

  9. Haha, heerlijk als mensen zo happen!!

  10. Wacht even, ik snap het niet. Moet je voor stereo geluid twee van die dingen hebben?!?

  11. @sounddock: Graag gedaan.

  12. @Bert flauw van me. Bose leek me een prima merk. Maar na jou uitleg over de Sonos, dat ie draadloos afspeelt, is natuurlijk ideaal! Mijn excuses!

  13. Hopelijk een niet al te offtopic vraag, maar kan iemand deze Sonos en Mac newby uitleggen wat ik nou allemaal moet aanschaffen om fatsoenlijk draadloos muziek te kunnen afspelen, bediend vanaf mijn iPhone, gebruik makend van spotify en internetradio? Heb een MacBook pro, een iPhone 4, een wifi netwerk mbv die kleine stekker van Mac en thats it. Ik lees over Sonos 3, 5 etc… Kom er zelf niet echt uit.

    Gebruik nu een bose dockingstation, prima geluid hoor, maar wel wat beperkt.

  14. @henk: Nee. Als je twee hebt beschouwd hij elke s5 als 1 box. Zo niet dan verdeeld hij het geluid over de 5 speakers. Hierij heb je gewoon een linker en een rechter kanaal.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.