Snapchat meisjes 2

Snapchat krijgt ondersteuning voor iPhone 6 en iPhone 6 Plus

Snapchat ondersteunt na een update de schermen van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Maar dat niet alleen: de app is ook voorzien van een aantal nieuwe functies.

Snapchat meisjes 2Foto-app Snapchat ondersteunt na een update de grotere schermen van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Je krijgt hierdoor niet langer een ‘opgeblazen’ app te zien. De update voegt daarnaast een aantal praktische verbeteringen toe. Je kunt nu bijvoorbeeld de kleur en grootte van tekst aanpassen. Daarnaast is het mogelijk meerdere fotofilters tegelijk te gebruiken.

Voor het gebruik van meerdere fotofilters is wel een beetje vingeracrobatiek vereist. Je moet namelijk het scherm met één vinger ingedrukt houden en met een andere vinger naar beneden vegen om de tweede filter toe te voegen.

Lees ook: Alles uit Snapchat halen: foto’s opslaan, bewerken en speciale tekst

De iPhone 6-update van Snapchat komt een paar maanden nadat de iPhone 6 en iPhone 6 Plus in de winkels verschenen. Wij vroegen onlangs nog aan prominente Nederlandse ontwikkelaars waar hun updates voor de iPhone 6 blijven. Hieruit bleek dat er vaak wordt gewacht tot een grotere update klaar is, zodat de schermondersteuning gelijktijdig met nieuwe functies wordt uitgebracht. Dat lijkt exact dezelfde tactiek die Snapchat hanteerde: ook bij deze app kwam de iPhone 6-update gelijktijdig met een paar nieuwe mogelijkheden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 december 2014, 8:32
Categorie Apps
Onderwerpen iPhone 6, snapchat

Snapchat

Snapchat is een populair sociaal netwerk voor jongeren, waarbij je vooral foto's en video's deel. Hieronder vind je onze tips om meer uit Snapchat op de iPhone te halen, Alles over functies zoals de Snap Kaart, lenzen, filters en emoji gebruiken en gezichten wisselen.

Snapchat

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.