Snapchat je party met zelfgemaakte geofilters

Wil je je eigen geofilters maken in Snapchat, dan is er goed nieuws. Binnenkort kun je tegen betaling een eigengemaakt geofilter bestellen, bijvoorbeeld voor je eigen feestje. Hierdoor worden je snaps net even wat persoonlijker.

On-demand Geofilters in Snapchat.
Je kunt foto’s in Snapchat al een tijdje opfleuren met zogenaamde geofilters, die gebaseerd zijn op je locatie. Binnenkort komt daar een nieuwe functie bij: je kunt ook zelf geofilters maken, die bijvoorbeeld bedoeld zijn voor een eigen feestje of je eigen bedrijf. Deze On-demand Geofilters zijn apart te koop via de Snapchat-website.

Geofilters kopen voor je feestje

Organiseer je bijvoorbeeld een tof feestje, dan kun je je feestgangers snaps laten versturen met een zelfgemaakt geofilter. Snapchat stelt templates beschikbaar, waarmee je bijvoorbeeld in Photoshop aan de slag kunt gaan. Ook bepaal je zelf op welke locatie het geofilter gebruikt kan worden. Bovendien kun je zelf de datum en duur van het filter instellen, zodat deze niet later nog eens gebruikt kan worden terwijl je feestje allang ten einde is. Voor bedrijven kan zo’n eigengemaakt filter ook van pas komen.

De speciale geofilters zijn te gebruiken vanaf een uur tot dertig dagen, maar alleen tegen betaling. Prijzen gelden vanaf $5. Hoe groter het gebied en hoe langer de periode, hoe duurder het geofilter is. De geofilters zijn per direct beschikbaar in de Verenigde Staten, Canada en het Verenigd Koninkrijk, maar Snapchat belooft dat er binnenkort nog veel meer landen bij komen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 februari 2016, 10:26
Categorie Apps
Onderwerp snapchat

Snapchat

Snapchat is een populair sociaal netwerk voor jongeren, waarbij je vooral foto's en video's deel. Hieronder vind je onze tips om meer uit Snapchat op de iPhone te halen, Alles over functies zoals de Snap Kaart, lenzen, filters en emoji gebruiken en gezichten wisselen.

Snapchat

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.