Reacties voor: Snap! 6 geeft een sluiterknop aan de iPhone 6

De Snap! 6 is een iPhone 6-case met een ingebouwde sluiterknop. Hiermee kun je met één hand foto's maken op de iPhone 6 en lenzen gebruiken.
Lees het complete artikel → Snap! 6 geeft een sluiterknop aan de iPhone 6
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 6 reacties

  1. Aan de ene kant denk ik dat het erg onpraktisch is. Waarom zou je van je mooie dunnen iPhone weer een dikke koelkast gaan maken?

    Maar aan de andere kant. Misschien is zo’n hoesje wel handig voor op vakantie bijvoorbeeld? Dan maak je (ik wel i.i.g.) voor veel foto’s een filmpjes.

    Toch maar eens even kijken. Misschien wel leuk als reservehoesje?

  2. En in dat dikke blok zit dan een extra accu? Dan is t nog wel nuttig…

  3. Wat ik altijd erg irritant vind is dat de flitser altijd ‘verkeerd’ uitpakt als er een hoesje om je telefoon zit, vooral met witte hoesjes krijg je vaak ineens een waas over je foto omdat de flitser de gehele rand doet oplichten, ook krijg ik soms het gevoel dat de flits minder breed is als de hoes dan weer dikker is omdat het licht deels wordt tegengehouden door de verhoging..

    En vooral dat laatste lijkt me bij deze hoes niet anders.

  4. Batterij in het handvat was ook wel praktisch geweest. Klik je 6 in een lightning connector.
    Okee, zou hem natuurlijk duurder maken, maar twee modellen uitbrengen kan toch ook.

  5. Het is mij eigenlijk niet duidelijk hoe de knop aan de iphone doorgeeft dat er een foto gemaakt moet worden? Is dit met bluetooth of door middel van een aanraking of op een andere manier? Zit er dan ook een batterij in het hoesje?

  6. Origineel geplaatst door ultimasnake
    Wat ik altijd erg irritant vind is dat de flitser altijd ‘verkeerd’ uitpakt als er een hoesje om je telefoon zit, vooral met witte hoesjes krijg je vaak ineens een waas over je foto omdat de flitser de gehele rand doet oplichten, ook krijg ik soms het gevoel dat de flits minder breed is als de hoes dan weer dikker is omdat het licht deels wordt tegengehouden door de verhoging..
    En vooral dat laatste lijkt me bij deze hoes niet anders.

    Daar heb je gelijk in, maar vergeet niet dat de lens bij de 6-serie juist een stukje uitsteekt. Misschien juist dus wel erg doordacht van Apple 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.