Snap 6 iPhone 6 case sluiterknop

Snap! 6 geeft een sluiterknop aan de iPhone 6

De Snap! 6 is een iPhone 6-case met een ingebouwde sluiterknop. Hiermee kun je met één hand foto's maken op de iPhone 6 en lenzen gebruiken.

Snap 6 iPhone 6 case sluiterknopJe kunt de volumeknoppen van de iPhone 6 gebruiken om een foto te maken, maar dit is lang niet zo gemakkelijk als een camera met een ‘gewone’ sluiterknop. De volumeknoppen bevinden zich namelijk aan dezelfde zijde als de iPhone-lens, waardoor je jouw handen in een onhandige positie moet wringen. iPhone-case Snap! 6 belooft dit op te lossen. Deze hoes hangt een dik blok onderop de iPhone 6, met daarop een speciale sluiterknop.

De Snap! 6 laat je iPhone-foto’s maken met één hand. De dikkere onderkant van de iPhone-case zorgt ervoor dat je hem met één hand kunt vasthouden. Rond de iPhone-lens zit daarnaast een bevestigingssysteem voor alternatieve lenzen. Het komt allemaal wel erg bekend voor: we hebben in het verleden vaker geschreven over hoezen die van je iPhone een handigere camera maken. De Snap! 6 is echter case die de iPhone 6 ondersteunt. Maar ook alleen de 6: een case voor de iPhone 6 Plus wordt nog niet gemaakt.

Je kunt de Snap-case bestellen door op Kickstarter minstens 35 dollar te doneren, plus 10 dollar verzendkosten. Voor hogere donaties krijg je er een leren bandje en alternatieve lenzen bij. Het project moet 20.000 dollar inzamelen voor je geld wordt afgeschreven.

Snap 6 iPhone case camera lenzen knop

Tipgever: Bas

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 september 2014, 10:26
Categorie Accessoires
Onderwerpen camera, iPhone 6, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.