Reacties voor: SMS-bericht van T-Mobile: firmware 2.1 is er!

T-Mobile heeft alle iPhone-klanten een sms-bericht gestuurd met de mededeling dat er nieuwe software via iTunes beschikbaar is. Daarmee bedoelen ze echter de nieuwe firmware 2.1.
Lees het complete artikel → SMS-bericht van T-Mobile: firmware 2.1 is er!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 70 reacties

  1. Tjezus, lekker op tijd dan, wat een idioten zeg.

  2. Beter laat dan nooit…

  3. SMS kwam net binnen.
    Beter laat dan nooit.
    2.1 Stond er bij mij in ieder geval al op 🙂

  4. Heb nog steeds 2.02… Waar blijft die QuickPwn voor windows?!?

  5. Ik ook (nog) niet… ik zou wel graag de quickpwn voor windows willen hebben ja…

  6. Het is goed bedoeld, maar het sticht vrijwel alleen verwarring 🙂

  7. Hier nog steeds niks 😛

  8. Heb nog geen bericht, maar laat bij deze dan maar hangen want heb 2.1 ook al! 😉

  9. ik wil best wel updaten maar de programmas die ik dmv appstore op mn iphone heb gedownload staan niet in mn itunes.. hoe kan ik deze in mijn itunes krijgen?

  10. @Gino: klik in iTunes met rechter muisknop op je foon en kies voor “Aankopen overzetten”.

  11. Zij moesten ook eerst zeker zijn é of het wel de problemen verbeterde ipv slechter maakt.

  12. @Gino: Door middel van synchroniseren.

  13. @timmah met synchroniseren doet hij dat niet.. heel vaag :S maar goed als ik thuis ben zal ik nog eens kijken wat mark bedoeld zou fijn zijn als dat kon 🙂

  14. Jammer, dacht dat het de carriersettings betrof. Zodat T-Mob… weer zou veranderen in T-Mobile.

  15. @Gino: dat werkt hoor, trust me 😉

  16. Ook nog niets gehad hier. Op zich wel redelijke service vind ik!! Helaas wel wat aan de late kant 😉 denk dat de meeste tmob klanten hier wel op het forum rondhangen..
    Dus het zou goed zijn als Tmob wat meer met de redactie van de Iphoneclub zou samenwerken 😉

  17. Waarom nu pas een sms bericht 😐

  18. haha ik heb geen bericht gehad, heb al 2.1 op mijn iPhone.

  19. ze zijn wakker geworden…..

    zo, nu weer snel te bedde…

    (idd ze hadden er alleen even upgrade 2.1 in moeten zetten, dat had een hoop misverstanden gescheeld)

  20. @Gino:

    En als je ze in iTunes nog een keer download kan dat ook. Je krijgt dan een melding : “U heeft dit item al eerder gedownload, wilt u het nogmaals downloaden?” Gewoon gratis.

  21. Hmm, zoals een paar hier, heb ik’t ook niet gehad. ( Niet alle iphone bezitters dus)

    Maaruh…kan iemand me uitleggen wat het verschil tussen “versie” & modemfirmware is???

  22. ik dacht eerst dat die stakkers hem twee keer doorzonden maar de tweede keer was de herinnering die in deze nieuwe versie is ingebouwd bij het ontvangen van sms berichten 🙂

  23. Echt… Wat slecht dat t-mobile nu pas met die sms komt. Ik dacht al. Nu alweer een update, da’s snel. Ik hoopte half-half al dat het weer die tijd was, maar dan met push updates. Nu vind ik het geen verkeerde actie, alleen doe het gewoon op de dag dat de update uitkomt. Wekt minder verwarring.

  24. Lekker vlot!

  25. Goeie service want, je zult het niet geloven, je hebt klanten die na aanschaf verder nergens meer op letten. Voor die categorie is zo’n sms’je een uitkomst

  26. alsof firmware wel een woord is wat de gemiddelde gebruiker gebruikt

  27. @ Danny; ik was in Duitsland gister en daar stond er keurig T-Mobile in mijn scherm, iets kleinere letters en het past…

  28. ze zijn net zo snel als de stom zijn

  29. Iets met mosterd en maaltijd…

  30. jeetje wat zijn jullie snel. Ik heb net een SMS binnen en dacht meteen aan deze club en ja hoor: jullie maken er al melding van. Hahaha klasse!!!!!

  31. Ach ja, ze doen in ieder geval hun best…

    Kreeg sms om 15:05 u.

  32. hahah grappig, heb ook de bericht gekegen van t-mobile op 16:02. Stuur t-mobile aan al zijn abonees ofzo, jeetje.

  33. Kom op zeg, waarom zo negatief reageren. Tuurlijk hebben alle iphoneclub leden firmware 2.1 al, maar meerendeel van de iPhone gebruikers weet niets van de softwareupdate, en als ze al een melding hebben gekregen in iTunes hebben ze die waarschijnlijk genegeerd. Het zal je verbazen hoe weinig mensen hun iPhone dagelijks synchroniseren met iTunes.

  34. Ik kreeg hem ook op m’n leentoestel. Hard, want ik moet het namelijk voorlopig zonder iPhone doen 🙁

  35. voor de mensen die de updates niet bijhouden is dit een ideale oplossing. Voor de menseb die dagelijks de in en outs bekijken is dit geen toegevoegde waarde. Al met al vind ik het toch best netjes van tmobile =)

  36. @MeneerDuck: Beweer je nou dat jij geen iphone hebt en dat ze dit sms-je ook aan alle niet iphone abonnee’s hebben verzonden?

  37. @MeneerDuck:

    IK OOK !

    Toestel al een week weg 🙁

    Net gebeld en blijkt ongeveer 2 weken te duren 🙁

  38. @Henk: Ik synchroniseer nauwelijks met iTunes. Ik doe alles via MobileMe. En zo veel muziek luister ik niet, dat ik elke dag muziek moet verversen. Af en toe een paar films, foto’s en App updates.

    Natuurlijk hou ik deze site wel in de gaten, dus een update mis ik niet.

  39. Waarschijnlijk gebruikt hij zn iphone simkaart in het leentoestel 😉

  40. tsss lekker laat dan :s

  41. Zij moesten ook eerst zeker zijn é of het wel de problemen verbeterde ipv slechter maakt.

    Dat heeft er toch niks mee te maken, die update is er nou eenmaal, of het nu wel of niet een verbetering is.
    Maar goed, op zich is het een mooie service, maar ze brengen door dit late bericht wel even verwarring en scheppen voor sommigen misschien ff valse hoop.

  42. @Vergunst: aan jou spelling te zien ben je niet veel slimmer.

    Ik vind het prima dat ze dit doen, al is het aan de late kant, ik vermoed dat er een hele hoop iPhone gebruikers zijn die echt niet weten dat er een nieuwe update uit is.

    Overigens heb ik nog niet mogen genieten van een smsje, sturen ze dit alleen aan de officiële geregistreerde ‘klagers’ misschien?

  43. Ik open dit bericht en opeens krijg ik hem 😛

  44. @Passie: Vind je mij een klager? Pas op je woorden. Haha.

  45. @Passie

    Ik heb geen problemen met mijn iPhone met t-mobile en nergens last van, dus dat zou het nie zijn.

  46. Overigens heb ik nog niet mogen genieten van een smsje, sturen ze dit alleen aan de officiële geregistreerde ‘klagers’ misschien

    Zelf niet aangemeld bij de ‘klagers’… misschien de ‘klagers’ en mensen die op ‘MyT-Mobile’ de iPhone als telefoon hebben ingesteld?

  47. beter niet dan laat. Jammer

  48. Beter laat dan nog later

  49. Nou.. Even in een jubelstemming maar dat was meteen weer over.

    Btw. Die 2.1 heeft het goed gedaan bij mij.. Heel de foon leeg na de update. Het was dat ik nog een backup had om dan erachter te komen dat hij niet je apps of muziek backupped (vreemde gedachte eigenlijk ook).

  50. Pff.. niet eens gehad… top dekking…. dus…. ;-(

  51. Niet gekregen. Misschien omdat ik nog aan mn oude abonnement zit, of omdat ik de firmware natuurlijk al lang heb geïnstalleerd.

  52. (Nog) geen sms ontvangen. Ik denk dat het bericht alleen naar iphone abo’s is verstuurd, ik heb nu nog flex met web’n walk omdat iphone abo pas in oktober in gaat na mijn contractverlenging.

    Ik snap overigens niets van alle negatieve reacties hier, na 3 jaar nokia met symbian en 2 jaar htc met windows mobile is de aandacht van Apple en hun invloed op telcos een verademing! Ik ben al sinds de Ben startup een tevreden T-Mo klant en nu ook van Apple.

  53. Kreeg hem ook om 2 uur, was al helemaal in jubel stemming 🙂 dacht oh miss copy and paste, in iTunes 6x op updates geklikt maar telkens melding dat alles uptodate was, dus ging er al vanuit dat het om 2.1 ging. Beetje laat maar wel netjes. Waarschijnlijk zijn er meer iPhone bezitters zonder technische achtergrond die deze site compleet niet checken en waarschijnlijk al genoeg muziek er op hebben gezet meteen na aanschaf en er verder niet meer naar omkijken.

  54. Niks gehad…

  55. ik heb een problem nu ik had 1.1.4 nu heb ik 2.1firmware ik kan niks meer doen hoe kan ik teruug firmware 1.1.4 unlocked zonder AT&T. kart help mij aub

  56. T-mobile loopt zoals gewoonlijk weer achter de feiten aan LOL

  57. @TTiSoB:

    Die 2.1 upgrade ‘hoeft’ niet je iPhone leeg te gooien, bij mij is hij zonder schade geupdate, zelfs de sms’jes e.d staan er nog allemaal, uiteraard alle muziek en alle apps ook nog…

    Of zijn er meer mensen die een ‘lege’ iPhone hebben na een succesvolle 2.1 update?

  58. wat een korken daar zeg bij tm.

  59. heb mijn semi legale iPhone nu voor de tweede keer legaal (!!!) kunnen updaten! Ben van de gekraakte 2.0.1 legaal naar 2.0.2 gegaan en nu naar 2.1! Gewoon via iTunes, zonder de software te hoeven kraken… Wat ben ik blij dat ik geen legale iPhone heb met T-Mobile als provider, lang lege Vodafone!

  60. @tinos:

    Ik had de mijne vrijdag al geupdate…

    Vandaag wil ik muziek luisteren…komt er GEEN geluid uit mijn oordopjes!! Van alles getest en erachter gekomen dat alleen het geluid van de iPod (incl video’s) het niet deed. Ook waren mijn eigen ringtones foetsie! Vlak na deze ontdekking kreeg ik het smsje van T-mobile dus ik hoopte dat het daar iets mee te maken had. Niet dus, nog steeds geen idee wat het allemaal te betekenen had. Toen ik m weer aansloot heeft hij zichzelf hersteld….ik was wel wat gegevens kwijt omdat ik al een paar dagen niet had gesynced maar ik ben allang blij dat ie het weer doet! Ik heb toch een beetje het idee dat het met de update te maken had…

  61. die van mij is up to date alleen hij is nu net opgehaald accu is defect laait niet meer bij
    geeft wel aan dat die aangesloten is maar maakt geen contact denk dat die kortsluiting heb gemaakt hij heeeft namelijk bij me in me broekzak gezeten met was sleutels en los geld

    lees ook eerdere fora iphone kras vrij scherm, nou niet dus apple bedankt voor deze onzinnege bijvoeging bij product verder wel te vreden high end mac user prima kwalitijd en het loopt gelukkig nie zo vaak vast als er microsoft voor staat 😛

    groet wes

  62. Ik heb vanavond de nieuwe software geinstalleerd via iTunes en mijn iPod is nu helemaal niet meer bruikbaar…
    Ik werk met Apple, de iphone blijft om iTunes vragen en iTunes blijft de iPhone niet herkennen.
    Herstellen lukt niet vanwege een fout 6
    en de iPhone aansluiten levert de mededeling op dat hij in herstelfase zit ofzo…

    de oude iPhone software zou leuk zijn, hoe kom ik daar nou aan?

    Iemand raad?

    Dank alvast

    Radboud

  63. Radboud, loop deze lijst door: http://www.apple.com/nl/support/iphone/troubleshooting/phone/

    Als het niet werkt, gewoon naar de volgende gaan. Op het einde leggen ze uit hoe je de iPhone geheel wist en opnieuw installeert. Als iTunes niet werkt, helpt computer herstarten nog wel eens.

    [edit] hahaha, staat daar dus niet uitgelegd 😕 Je zet je iPhone in recovery mode door hem eerst uit te zetten, dan de ronde knop ingedrukt te houden en dan ook de kabel in de computer te pluggen. Wacht totdat er het USB stekkertje + iTunes icoon verschijnt. Dan kan je de ronde knop loslaten. iTunes start dan en zal je iPhone ‘herstellen’ (wissen en backup terugplaatsen, mits die er is).

  64. Aan de ene kant is het te gek voor woorden dat we zitten te zeuren op dat smsje van T-Mobile. Kunnen we nou nergens tevreden mee zijn?

    Maar aan de andere kant; wat een misser van T-mobile. Een smsje een week na de firmware update. Hoelang kun je wachten met zo’n sms sturen?! Ze roepen de negatieve reacties op deze manier wel een beetje over zichzelf af vind ik.

  65. Ik mag waarschijnlijk niet updaten, want ik heb hem niet gehad…oh wacht..ik heb de updat al lang gedaan…dan was ik zeker niet bereikbaar 🙁

  66. Ik kreeg zojuist pas het bericht van T-Mobile. Misschien dat ze deze blog lezen, want het bericht is aangepast:

    Software update 2.1 voor uw iPhone is beschikbaar. U kunt deze eenvoudig installeren door uw iPhone te verbinden met iTunes. Met vriendelijke groet, T-Mobile

  67. Ook ik kreeg ‘m net binnen. Gelukkig lees ik deze pagina’s en draait 2.1 al een paar dagen 😉

  68. Mijn collega had al versie 2.1 op z’n iPhone staan en die heeft geen smsje gehad.
    Maar mijn andere collega en ikzelf hebben beide versie 2.02 in gebruik en hebben gisteren wel een smsje gehad?

    Dit doet mij vermoeden dat T-mobile op afstand de firmwareversie heeft gecontroleerd?

    Of zijn er ook gebruikers die al versie 2.1 op de telefoon hadden staan en alsnog het smsje hebben gekregen?

  69. @Passie:
    “@Vergunst: aan jou spelling te zien ben je niet veel slimmer.”
    jouWWWWW

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.