SMS-bericht van T-Mobile: firmware 2.1 is er!

T-Mobile heeft alle iPhone-klanten een sms-bericht gestuurd met de mededeling dat er nieuwe software via iTunes beschikbaar is. Daarmee bedoelen ze echter de nieuwe firmware 2.1.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

SMS T-MobileT-Mobile heeft vanmiddag massaal een SMS-bericht rondgestuurd met de mededeling dat er nieuwe software voor de iPhone beschikbaar is. Bij veel gebruikers leverde dat verwarring op: “Wat voor software is dat dan?” en “In iTunes zie ik niets nieuws, wat moet ik doen?”. Het blijkt echter gewoon om een waarschuwing te gaan dat firmware 2.1 beschikbaar is, net zoals AT&T eerder ook al haar klanten waarschuwde voor nieuwe firmware-versies.

T-Mobile schrijft per SMS:

Er is een nieuwe software update beschikbaar voor je iPhone. Deze kun je heel gemakkelijk installeren door je iPhone te verbinden met iTunes, VR. groet, T-Mobile

Als T-Mobile gewoon het woord ‘firmware’ had gebruikt was er misschien minder verwarring geweest, maar hadden de a-technische iPhone-bezitters zich op hun hoofd staan krabben. Niet meer en niet minder dan firmware 2.1 dus, die je waarschijnlijk al lang hebt geïnstalleerd.

Tristan bedankt voor de screenshot, alle andere tipgevers ook bedankt voor het insturen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:41
Categorie Providers
Onderwerpen apps, berichten, firmware, sms

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.