Sky game

Veelbelovende game Sky uitgesteld naar maart 2018

De game Sky werd uitvoerig gedemonstreerd tijdens Apple's september-event, en zou deze winter verschijnen. Maar Sky is vertraagd en zal pas in maart 2018 op de iPhone, iPad en Apple TV te spelen zijn.

Sky game

Misschien herinner je nog de demo’s tijdens Apple’s meest recente keynote in september. We kregen een indrukwekkende nieuwe game te zien, Sky: Light Awaits. Het zag er prachtig uit, maar ontwikkelaar thatgamecompany heeft slecht nieuws: de game is nog lang niet klaar en komt op z’n vroegst pas in maart 2018 beschikbaar. Als je had gehoopt onder de kerstboom de nieuwe game te spelen, is dat teleurstellend nieuws.

Sky-game vertraagd

Apple gebruikte de game niet alleen om de krachtige hardware van de iPhone X te demonstreren, maar noemt het ook als een van de redenen om een Apple TV 4K te kopen. Erg veel ruchtbaarheid gaven ze er niet aan, want het is alleen in de kleine lettertjes te lezen:

The Sky app will be available in March 2018. The Sky app may not be available on the App Store in all countries or regions.

Oorspronkelijk zou de game in de winter van 2017 beschikbaar komen en de vooruitzichten leken aanvankelijk goed. Sky was sinds begin deze week namelijk al via een softlaunch beschikbaar in de Filippijnen.

Sky is een sociaal avontuur dat betrokkenheid, altruïsme en teamwork stimuleert. Je vliegt door een koninkrijk en brengt licht op donkere plekken. Je kunt met maximaal 8 spelers rondvliegen. Samen met je familieleden ontdek je de geheimen van een eeuwenoud koninkrijk en zijn inwoners. Met een kaarsje en vlam moet je samenwerken om het licht te verspreiden op plekken waar dat het meest nodig is. Je komt in de game allerlei bijzondere karakters tegen en moet puzzels oplossen, waarbij je nieuwe geheimen en paden ontdekt.

Het plan is om met Sky een steeds groter wordende wereld boven de wolken te creëren, gevuld met licht en duisternis. Maar je komt alleen vooruit als je samenwerkt met anderen of gebruik maakt van de hulp van karakters in de game. Sky belooft indrukwekkende graphics. Wil je games van dezelfde ontwikkelaars ontdekken om een indruk te krijgen van de kwaliteit, dan kun je Flower (zie hieronder) eens proberen. Op consoles kun je Flow (PlayStation en PC) en Journey (alleen PlayStation) eens proberen.

Via: iDownloadblog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 december 2017, 19:56
Categorie Apps
Onderwerp games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.