Shift: Apple Watch-houder voor hardlopers

Zo kun je je Apple Watch ook dragen tijdens het hardlopen

Met de Shift-band kun je je Apple Watch op een nieuwe manier dragen: bovenop je hand. Handig voor hardlopers, fietsers en andere sporters.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

We hebben tot nu toe vooral polsbandjes gezien voor de Apple Watch, maar je kunt er veel inventievere manieren verzinnen om het horloge te dragen. Hardlopers willen bijvoorbeeld snel op het scherm kunnen kijken, zonder steeds hun pols te moeten draaien. Dara is nu een oplossing voor: op Kickstarter is een polsbandje te vinden dat met draadjes bovenop je hand zit. Het is geschikt voor de Apple Watch, maar ook voor Pebble, Garmin, Suunto en allerlei andere sporthorloges.

Shift: Apple Watch-houder voor hardlopers

Het Shift-bandje is bedacht door fanatieke hardlopers en zorgt ervoor dat het scherm makkelijker af te lezen is. Ook handig voor fietsers, die continu zicht willen houden op hun sportactiviteiten. Bedenkers James Gilmore en Andrew Green willen $45.000 bijeen brengen via Kickstarter om het bandje te kunnen produceren. Voor $20 haal je er eentje in huis. Het Shift-bandje bestaat uit drie delen: twee delen van siliconenrubber vormen de sluiting aan de binnenkant van de hand. Het derde deel is een cirkelvormig bandje, waar je het horloge aan vastmaakt. Je krijgt bevestigingsmateriaal meegeleverd voor een groot aantal sporthorloges en smartwatches die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

Shift-bandje voor hardlopen

Bij de Apple Watch is er wel één probleem(pje): het idee van dit bandje is dat je je arm niet hoeft te draaien als je op het scherm wilt kijken. Maar draaien van je arm is nou net dé manier om het scherm te activeren. Gelukkig krijg je bij workouts op de Apple Watch wel meteen je voortgang te zien en niet de algemene wijzerplaat.

De Shift-band is te vinden op Kickstarter vanaf $20.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 november 2015, 8:04
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple watch, hardlopen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.