iPhone X screensaver Apple Store

Deze screensaver draait in de Apple Store op de iPhone X

Bekijk de nieuwe screensaver die op de iPhone X te zien is in de Apple Stores. Ook kun je Face ID proberen met een demo die je data niet opslaat.

iPhone X screensaver Apple Store

Als je nog niet in de Apple Store bent gaan kijken naar de iPhone X, dan is nu het moment om lang te gaan. De wachtrijen zijn verdwenen (de voorraden helaas ook), maar je kunt wel op je gemak het nieuwe toestel proberen, om te kijken of het iets voor jou is.


Wat je daarbij meteen zal opvallen is dat Apple een nieuwe screensaver gebruikt op de toestellen, die je in onderstaand filmpje kunt bekijken. Je oog wordt direct getrokken door het kleurige icoontje van foto’s, waarna je de iconen van Muziek, Activiteit en andere apps te zien krijgt in een animatie. Ook op andere toestellen is deze screensaver inmiddels te vinden.

Op de toestellen in de winkel vind je ook een app die Apple normaal niet meelevert in iOS, namelijk een prijzen-app. Daarmee kun je zien welke uitvoeringen van de iPhone X verkrijgbaar zijn en wat ze kosten. Als je de demo aan het bekijken bent krijg je een pop-up bovenin het scherm te zien, die je aanmoedigt om de prijzen-app te openen.

Face ID-demo in de Apple Store

Een stuk interessanter is de Face ID-demonstratie, die je ook op de toestellen kunt proberen. Daarbij wordt de data niet opgeslagen op het toestel. Het dient vooral om te laten zien hoe het instellen van je gezicht werkt, door tweemaal je gezicht rond te draaien (let op: je ziet er niet op je voordeligst uit, als anderen je aan het filmen zijn).

Bij de Apple Store Haarlem kun je vandaag tot 18:00 uur terecht, in Den Haag en Brussel tot 19:00 uur en in Amsterdam tot 20:00 uur. Geen Apple Store in de buurt? Bij de APR’s staan ook demomodellen, dus wellicht een idee om daar de komende dagen in de lunchpauze even langs te gaan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 november 2017, 15:24
Categorie iDevices
Onderwerpen apple store, iPhone X, screensaver
Device iPhone X

Actuele iPhone X deals

iPhone X

De iPhone X (iPhone 10) was Apple's toptoestel voor 2017, met onder andere Face ID gezichtsherkenning, een OLED-scherm en een vrijwel randloos scherm. Is dit toestel nog steeds een goede keuze? Je leest het hier. De iPhone X is in 2018 opgevolgd door de iPhone XS.

iPhone X
32 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.