Reacties voor: Waarom de iPhone-schermen in 2018 steeds groter worden

Deze schermformaten en resoluties komen eraan
Wat is het schermformaat van de 2018 iPhones? Hoe ziet het iPhone XS scherm eruit en wat zijn de specificaties? Nu de 2018 iPhones officieel zijn aangekondigd is het duidelijk dat Apple kiest voor groot.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 21 reacties

  1. Jammer dat de notch niet wat kleiner is geworden. Maar hoe dan ook, de opvolger van de X ga ik gelijk halen. 8 verkopen beetje geld er bij en klaar is kees voor de komende 3 jaar minimaal:)

  2. Jammer dat Apple dezelfde kant op gaat als Samung.

    Meerder toestellen/tablets uitbrengen waardoor je het overzicht kwijt gaat raken.

    Hoezo niet gewoon bij 1 of 2 blijven….

  3. De kans dat het duurste model (het 6.5 inch -model) rond een 1000 dollar ligt lijkt me vrij onwaarschijnlijk. Maar eigenlijk hoop ik er wel op dat dit de prijs wordt.

  4. Ik vindt de randen van de huidige iPhone X anders ook best dik hoor!! Kan echt wel minder.
    Of ben ik de enigste die hier zo over denkt?

  5. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  6. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  7. De notch is best mooi, maar niet zo praktisch. Als je bijv TV of youtube bekijkt, dan zijn de gegevens die bovenin in beeld staan niet leesbaar

  8. Origineel geplaatst door Cihan
    Jammer dat de notch niet wat kleiner is geworden. Maar hoe dan ook, de opvolger van de X ga ik gelijk halen. 8 verkopen beetje geld er bij en klaar is kees voor de komende 3 jaar minimaal:)

    Niks negatiefs verder?

  9. Nog niets gelekt over de dikte? Iets dikker met grotere accu lijkt me wel prettig…

  10. Ik ben tot op heden zeer tevreden met mijn iPhone X, voorlopig hoef ik niet nieuwers. Over een jaar of 2 a 3 kijk ik wel weer. Heb ook net een nieuwe iMac gekocht (geen pro uitvoering), dat vond ik iets belangrijker nu eerst weer sparen.

  11. @Gertje: De prijs.

  12. Ik wel benieuwd wat, naast schermgrootte’s, de werkelijk afmetingen zijn.
    Ik vind persoonlijk het formaat van de iPhone 6s groot genoeg.

  13. Ligt het aan mij of zijn de randen van het middelste model zo breed als op de huidige X en zijn de overige modellen voorzien van een dunnere rand dan de X?

  14. @Jolly Ive: Dat was inderdaad ook wat mij gelijk opviel!

  15. Origineel geplaatst door Jolly Ive
    Ligt het aan mij of zijn de randen van het middelste model zo breed als op de huidige X en zijn de overige modellen voorzien van een dunnere rand dan de X?

    …had ik ook gezien en bovenal stilletjes gehoopt!
    Rand vd huidige X is naar mijn mening nog ‘stevig’.
    Moet ook anders kunnen lijkt me…
    “De wens is de vader van de gedachte”🧐

  16. wat maakt oled beter dan lcd?

  17. Ik heb nu al vaker gelezen dat het nieuwe budgetmodel rond de 600/700 dollar gaat kosten, maar zou dit inclusief of exclusief BTW zijn?

  18. Wel jammer dat de foto van de schermpjes is geëdit met de achtergrond er in. Het zijn de zelfde foto’s maar dan iets gedraaid en geëdit. Zie weerkaatsing van een 💡

  19. (Red.) Bijgewerkt met de nieuwste info.

  20. Het verbaasd me steeds meer, die steeds grotere schermen, het lijkt wel of velen tegenwoordig met een breedbeeld tv onder zijn of haar arm wil lopen, het formaat past in geen normale broek- of jaszak en de prijs gaat in sprongen onhoog!
    De concurentie heeft ook ondekt, dat meer dan duizend euro betaald wordt voor mogelijkheden die niet veel meer bieden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.