iPhone Xc kleuren

‘iPhone Xc’ gelekt via Chinese provider

China Mobile heeft in een presentatie toestellen gelekt en noemt daarbij de iPhone Xc als instapmodel en de iPhone XS Plus als topmodel. Dat is bijzonder, want eerder waren er nog geruchten over de naam iPhone 9.

Met nog een paar dagen te gaan tot het grote Apple iPhone-event 2018 mogen ze wat ons betreft wel aangekondigd worden, die nieuwe iPhones. We zullen nog maar een paar dagen worden overstelpt door geruchten. Bijvoorbeeld die van professioneel geruchtenlekker Benjamin Geskin, die beweert dat de eerder gelekte foto’s in blauw, wit en rood geen dummy’s zijn, maar werkelijke toestellen. Bovendien zou het toestel geen iPhone 9 gaan heten, zoals de meeste mensen denken, maar iPhone Xc.

iPhone Xc kleuren

Slashleaks bracht de foto’s vorige week al naar buiten en zei dat het ‘klonen’ waren van toekomstige iPhones. Nu meldt Geskin echter dat de toestellen echt zijn. Ook zou Apple voor de naam iPhone Xc hebben gekozen, zoals eerder al werd gesuggereerd op Chinese sociale media. De Chinese provider China Mobile denkt ook dat dit de naam is:

Er werd al langer gezegd van het LCD-toestel dat het in verschillende kleuren beschikbaar zou komen. Eerder was volgens Ming-Chi Kuo sprake van de kleur oranje en grijs, maar de foto’s tonen nu alleen rood-wit-blauw.

iPhone Xc volgens Chinese social media

Aanstaande woensdag zullen we alles weten, wat dan is Apple’s Gather round-evenement. Met drie nieuwe iPhones, vernieuwde iPad Pro’s en een update van de Apple Watch (plus nog wat andere aankondigingen) is er in ieder geval genoeg te beleven om op de livestream af te stemmen. En natuurlijk houden we je op iCulture ook tot op de minuut op de hoogte!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 september 2018, 22:24
Categorie Geruchten
Onderwerp iPhone XR
15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.