Reacties voor: Samsonite neemt iPhone-hoesjesmaker Speck over

Samsonite heeft iPhone-accessoiremaker Speck overgenomen voor 85 miljoen dollar. Speck maakt de iGuy, Pixelcase en andere bekende iPhone- en iPad-hoesjes.
Lees het complete artikel → Samsonite neemt iPhone-hoesjesmaker Speck over

Reacties: 4 reacties

  1. Bwah, flauw dat je voor een product zoals de iphone die minstens 700 euro kost, die 30 euro niet wil uitgeven aan een degelijke Speck case, vind die heel goed want ik heb er een paar! Gelukkig bestaan ze nog , zij het via Samsonite!

  2. Origineel geplaatst door erik
    Bwah, flauw dat je voor een product zoals de iphone die minstens 700 euro kost, die 30 euro niet wil uitgeven aan een degelijke Speck case, vind die heel goed want ik heb er een paar! Gelukkig bestaan ze nog , zij het via Samsonite!

    Meh, vind het echt geen goede hoesjes. Vanaf dag 1 SwitchEasy Numbers hoesje om mijn 5s incl stofkapjes voor koptelefoon en lightning sockets. €10, geen Speck nodig!

  3. Speck maakt ook erg goede cases voor de Macbooks!

  4. @erik: Vind het altijd raar dat mensen zulke commentaren plaatsen. Alsof het boeit wat die telefoon iemand heeft gekost of nog 24 maanden lang zal kosten. Dat is simpelweg niet van belang bij de vraag of iemand nóg veel meer geld eraan uit wilt geven.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.