Reacties voor: Rupert Murdoch ziet iPad als reddende engel voor kranten

Rupert Murdoch, eigenaar van het grote uitgeversconcern News Corp, heeft hoge verwachtingen van de iPad. Hij denkt dat het de redding voor de krantenindustrie is.

Reacties: 4 reacties

  1. En de man heeft helemaal gelijk. Tablets zijn gewoon de toekomst. Apple komt nu als eerste met een goed doordachte tablet.

  2. De Ipad heeft precies de juiste afmetingen, vorm en een ook nog zeer intuiitive bediening. Juist door multimedia en interactie zal een deel van de papieren informatie worden vervangen. Het is ook terecht dat we daar voor betalen. Doordat er minder kosten zijn in het hele proces, moet het ook concurerend aangeboden kunnen woorden, dan stappen mensen geleidelijk of ten dele over. Nu al de Iphone voor het wekelijkse snelle nieuws, de papieren krant voor zaterdag.

  3. Zo zo..die is positief!! Ik kan er wat van, maar hij spant de kroon 😉

  4. Ik deel Murdoch’s optimisme volledig dat de iPad de redding is voor de gedrukte media.

    Tot nu toe was het adagium dat nieuws op internet gratis behoorde te zijn. De iPad zal hierin echter verandering in brengen. Niet alleen heeft het apparaat het juiste formaat en en de juiste vorm. Met behulp van speciale aps zullen kranten en tijdschriften hun lezer zoveel meer extra’s kunnen aanbieden dan in gedrukte vorm, dat het weer de moeite waard wordt om ervoor te gaan betalen.

    http://www.youtube.com/watch?v=ytqqR6oiT8U
    http://www.youtube.com/watch?v=ntyXvLnxyXk

    Het schijnt dat de NRC druk in de weer is met het maken van een iPad versie. Dit is voor mij een van de redenen om het apparaat aan te schaffen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.