Website van het Jaar iCulture

Bedankt voor jullie steun bij Website van het Jaar! #wvhj2015

iCulture heeft twee mooie prijzen gewonnen in de verkiezing Website van het Jaar. In de categorie Nieuws wonnen we de tweede en derde prijs als respectievelijk beste en populairste website. Heel erg bedankt!

Website van het Jaar iCulture

iCulture is bij de verkiezing van Website van het Jaar tweemaal in de top 3 geëindigd! Het was het eerste jaar dat we waren genomineerd en we wisten dat het lastig zou worden om gedoodverfde winnaar Tweakers te verslaan. Maar het is ons wél gelukt om tweemaal in de top 3 te eindigen! We ontvingen de 3e prijs bij Populairste nieuwswebsites en een geweldige 2e prijs bij Beste nieuwswebsites. We versloegen in onze categorie bekende nieuwssites als NU.nl, NOS, Telegraaf en Volkskrant. Die hoge waardering vanuit jullie voor iCulture zijn we ontzettend blij mee en uiteraard beretrots op.


iCulture scorecard Website van het Jaarc
Scorekaart voor iCulture.nl voor Website van het Jaar

Daarnaast was er een heel mooie beloning voor Apple die er vandoor ging met de hoofdprijs voor zowel Beste als Populairste website in de categorie Consumentenelektronica.

Tim Cook dancing

Zonder jullie massale steun tijdens deze verkiezing hadden we met iCulture natuurlijk nooit zoveel stemmen kunnen vergaren. Daarom bij deze een welgemeend dankwoord aan iedereen die op ons heeft gestemd. En volgend jaar? Dan doen we uiteraard weer mee en hopen we wél de hoofdprijs binnen te slepen!

Crowd wave

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

24 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.