The Room: Old Sins nu te downloaden in de App Store [update]

The Room: Old Sins komt eind januari in de App Store. Welke raadsels hebben de makers van deze reeks games nu weer verzonnen? Deze keer draait het om een plotseling verdwenen ingenieur en zijn society-echtgenote. Het spoor leidt naar een zeldzaam poppenhuis en uiteraard is in elke kamer wel een verborgen puzzelelement te vinden.

Fans van The Room kunnen alvast beginnen met de voorpret. Volgende week donderdag komt namelijk deel 4 uit van de reeks raadselachtige puzzelgames. The Room: Old Sins (link) belooft weer een hoogstandje te worden, waarmee je behoorlijke tijd zoet bent om alle raadsels op te lossen. Een al even spannend verhaal sleurt je de game in.


Update 25 januari: The Room: Old Sins is nu te downloaden in de App Store! Meteen spelen dus.

The Room 4: Old Sins

In The Room: Old Sins verdwijnt plotseling een ambitieuze ingenieur, samen met zijn society-echtgenote. Je moet op zoek naar een waardevol object, waarvan het spoor leidt naar het dak van hun huis. Je treft ondertussen een oud en zeldzaam poppenhuis aan. Volg de obscure aanwijzing, probeer de puzzels op te lossen en waan je in griezelige omgevingen. Om te beginnen het poppenhuis, dat natuurlijk niet zomaar een poppenhuis is. Er zitten allemaal kamertjes in, die op een raadselachtige manier kunnen transformeren. Overal kan zomaar een verborgen mechanisme verstopt zitten.

The Room 4 Old Sins

Om het allemaal compleet te maken hebben de makers ook de soundtrack zo spannend mogelijk gemaakt. Je kunt de game spelen in het Engels, Frans, Duits en enkele andere talen, maar niet in het Nederlands. Ben je op de iPad begonnen en wil je daarna doorgaan op de iPhone, dan kan dat ook wat je voortgang wordt gesynchroniseerd via iCloud. De achievements die je haalt vind je terug in GameCenter.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Je kunt nu alvast een pre-order plaatsen van de game, waarvoor je €5,49 betaalt. Deze pre-ordermogelijkheid is sinds een paar weken beschikbaar in de App Store en nu maakt ook Fireproof Games er gebruik van. Vanaf 25 januari kun je de game dan eindelijk downloaden, maar hou er rekening dat het vrij groot is: 1,12GB opslagruimte neemt The Room 4 in beslag.

The Room 4 Old Sins

De eerdere versies van de game zijn momenteel afgeprijsd, dus een mooie kans om nu kennis te maken als je The Room 1, 2 en 3 nog niet gespeeld hebt:

  • The Room (€0,99, iPad, iPadOS 9.0+) - De originele game, een van de beste games van 2012.
  • The Room Two (€1,99, iPhone/iPad, iOS 7.0+) - Volg het spoor van raadselachtige brieven die door een wetenschapper zijn achtergelaten.
  • The Room Three (€3,99, iPhone/iPad, iOS 7.0+) - Op een afgelegen eiland moet je puzzels oplossen, die zijn bedacht door een mysterieuze figuur met de naam ‘The Craftsman’.

Informatie

Laatst bijgewerkt
19 januari 2018 om 21:01
Onderwerp
Categorie
Apps
Devices
iPad, iPhone

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.