iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 19 januari 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 19 januari 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Heb jij ook al tijdenlang plannen om te gaan programmeren? Als je op de middelbare school zit kun je zomaar met een programmeercursus van Apple te maken krijgen. De ‘Iedereen kan programmeren’-cursussen worden nu namelijk ook op het Ichthus Lyceum in Driehuis (vlak boven Haarlem) gegeven. Het is één van de 70 Europese opleidingsinstituten die scholieren en studenten leren programmeren met Swift. We kijken ook naar de app Pakkie en merkten dat de aluminium Venus-lader niet zo in de smaak viel bij iCulture-lezers. Dat en meer in deze nieuwe iCulture Vandaag van vrijdag 19 januari!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

  • De Pakkie-app wil online tweedehands handel veiliger maken door pas uit te betalen als de koper echt he-le-maal tevreden is.
  • The Room 4 komt eraan en je kunt nu al een pre-order plaatsen.
  • Deze draadloze Venus-oplader viel duidelijk niet bij iedereen in de smaak. De boeg van een schip is blijkbaar geen goede inspiratie voor een iPhone-lader.

iCulture Deals

Meer vandaag

Tresorit-app

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Twitterrific: Tweet Your Way (Gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 14.1+) - Nu met chronologische threads, een nieuwe indicator voor ongelezen berichten en verbeterde performance.
  • Evernote (Gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 13.2+) - Geavanceerde automatische aanpassingsopties, te vinden bij: Account > Instelling > Notities.
  • Buffer: Plan & Schedule Posts (Gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 15.0+) - Je kunt nu Alt Text voor plaatjes gebruiken.
  • MAPS.ME – Offline kaarten, GPS (Gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 13.0+) - Kaart-updates voor 226.383 objecten, zoals café’s en bezienswaardigheden. Ook zijn er nu 18 steden met snelle doorreisnavigatie.
  • Slack (Gratis, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Dit is de laatste versie van de Slack-app die nog op iOS 9 werkt.
  • Tresorit (Gratis, iPhone/iPad, iOS 12.2+) - Je kunt nu folders verplaatsen en hernoemen.
  • Telegram (Gratis, Mac + IAP, macOS 10.12+) - Kies je eigen achtergrond in de bubble-modus.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.