The-Room-Three

The Room Three: nieuw deel in briljante puzzelserie

The Room Three is nu beschikbaar voor iPhone en iPad. In deze sfeervolle game liggen er weer een hele berg mysterieuze puzzels op je te wachten.

The-Room-Three

De eerste twee The Room-games worden door velen gerekend tot de beste games die tot nu toe in de App Store verschenen zijn. Ontwikkelaar Fireproof Games probeert vandaag de hoge verwachtingen waar te maken met The Room Three, een game die weer tot de nok toe gevuld is met hersenkrakers.

De The Room-serie staat bekend om de slimme puzzels die op een originele manier gebruik maken van het touchscreen van de iPhone en iPad. Vaak is het aan jou om een object rond te draaien en vanuit alle mogelijke hoeken te bekijken, zodat je een knopje of schakelaar tegenkomt waardoor je weer verder kunt.

The Room Three, sfeervoller dan ooit

Deze puzzels zijn verwerkt in een mysterieuze en sfeervolle wereld, die dankzij de muziek nog beter tot zijn recht komt. The Room Three is hier geen uitzondering op en presenteert weer allerlei nieuwe omgevingen en prachtige graphics.

Nieuw aan The Room Three zijn de alternatieve eindes die je vrij kunt spelen, zodat het loont om de game meerdere malen te doorlopen. Ook is er een ‘Eyepiece’ toegevoegd waarmee je de wereld tot op het kleinste detail kunt bekijken. Om het feest compleet de maken heeft de universele app iCloud-ondersteuning.

The Room Three is nu te downloaden voor €4,99 en heeft geen in-app aankopen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 november 2015, 18:50
Categorie Apps
Onderwerpen games, the room

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.