The Room 2 verschijnt 12 december voor iPad, iPhone-versie in 2014

The Room 2 zal op 12 december 2013 voor de iPad verschijnen. Een iPhone-versie volgt in 2014.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

the room kistThe Room 2, het vervolg op Apple’s favoriete iPad-game van 2012, zal op 12 december 2013 in de App Store beschikbaar worden gesteld. Dit heeft de ontwikkelaar vandaag bekendgemaakt. De game zal eerst exclusief voor iPad verschijnen, waarna er een iPhone- en iPod touch-versie in 2014 wordt uitgebracht. Daarmee volgt deel twee het voorbeeld van zijn voorganger, die ook in eerste instantie alleen voor iPad verscheen en pas op een later moment een iPhone-versie kreeg. In The Room 2 ben je niet beperkt tot één puzzeldoos, maar moet je naar meerdere locaties gaan om puzzels op te lossen.

Ontwikkelaar Fireproof Games warmt ons al een tijdje op voor The Room 2. Zo werd aan het origineel onlangs nog een extra epiloog toegevoegd, dat beide games aan elkaar vast moet knopen.

Het eerste deel van The Room plaatste je in een donkere kamer met in het midden een driedimensionale doos. Aan jou de taak om deze doos open te maken door puzzels op te lossen aan alle kanten van dit forse object. Dat was nogal een opdracht: je moest aan uitsteeksels draaien, symbolen op de doos in de juiste volgorde zetten en sleutels in verborgen nissen vinden om het mysterie te ontrafelen.

Downloaden: The Room (€1,79, iPad, iOS 5.0+)
Downloaden: The Room Pocket (gratis, in-app aankoop, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 15:56
Categorie Uncategorized
Onderwerp the room

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.