Reserveringspagina voor iPhone 5 in Apple Store Amsterdam online (update)

Apple's Nederlandse site heeft een reserveringspagina voor de iPhone 5. Door te reserveren krijg je een vast tijdstip waarop je morgen de iPhone 5 kunt ophalen in de Apple Store in Amsterdam.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 5Vanaf vrijdag 28 september wordt de iPhone 5 in Nederland verkocht. Je kunt hiervoor in de rij gaan staan, maar vanochtend verscheen er ook enige tijd een reserveringspagina op de website van Apple. Die pagina werd bij toeval ontdekt door een tipgever maar was niet officieel aangekondigd door Apple Benelux. Diverse mensen waren in staat om via het formulier een iPhone 5 te reserveren, maar nu de pagina weer offline is gehaald is het onduidelijk of de reserveringen zullen worden gehonoreerd en of je voorrang krijgt boven de mensen die in de rij staan te wachten. Overigens loop je geen risico als je toch een reservering had geplaatst: de reservering was vrijblijvend en je hoefde nog niets te betalen. Je had bovendien de mogelijkheid om de reservering te laten verlopen en de gereserveerde iPhones niet op te halen.

Op het formulier kon je aangeven dat je een iPhone 5 wil ophalen in de Apple Store in Amsterdam. Vervolgens gaf je aan welk model je wilde hebben (zwart/wit, 16/32/64GB) waarbij je maximaal twee stuks kon reserveren. Je vulde je naam, e-mailadres en telefoonnummer in. Mensen die het formulier hebben ingevuld kregen wel een bevestiging van hun reservering, maar hebben nog geen tijdstip toegewezen gekregen waarop ze het toestel kunnen afhalen. Wellicht stuurt Apple dat bericht helemaal niet meer, nu de pagina abusievelijk te vroeg online is verschenen. In andere landen werd de ‘Personal Pickup’-mogelijkheid pas drie dagen na de eerste verkoopdatum geboden: op 21 september ging de iPhone 5 in de VS in de verkoop en vanaf 24 september konden mensen thuis een iPhone reserveren en de volgende dag ophalen in de winkel.

Op vrijdagochtend 28 september zullen er waarschijnlijk een flink aantal mensen op het Leidseplein staan om de iPhone 5 snel te bemachtigen. De eerste wachtenden staan al in de rij bij de Apple Store.

Tipgever: @iMicknl

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 september 2012, 16:26
Categorie iDevices
Onderwerpen apple store, apple store amsterdam

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store