Venus of Cupertino: iPad-houder in vorm van gezette vrouw

De Venus is een iPad-dock in de vorm van een gezette vrouw. Hierdoor lijkt het alsof je iPad door een standbeeld wordt gebruikt.

Venus of CupertinoDe Venus of Cupertino is misschien wel één van de meest spraakmakende docks die je voor je iPad kunt bestellen. Plaats je de iPad in de houder, dan lijkt het alsof een gezette vrouw het scherm aandachtig bestudeert. In het beeld zit een 30-pins kabel, waardoor je de iPad terwijl hij is bevestigd ook kunt opladen of synchroniseren met een computer. De kabel kan worden vervangen, waardoor de Venus volgens de maker ook zal werken met bijvoorbeeld een Lightning-connector in een toekomstige iPad.

Je kunt de Venus op het moment voorbestellen. Het duurt volgens de maker zo’n acht tot tien weken totdat de iPad-houder jouw kant op wordt gestuurd. Je moet er wel wat voor overhebben: de Venus wordt namelijk verkocht voor 199 dollar. Bij verzending naar Nederland of België komt daar ongeveer 20 dollar aan verzendkosten bovenop. Je kunt kiezen voor een matte of glossy variant.

De houder is ontworpen door Scott Eaton, een Britse kunstenaar die in het verleden heeft gewerkt met Pixar, Industrial Light & Magic, LucasArts en Disney. Ook heeft hij samengewerkt met een aantal gamebedrijven.

Tipgever: Danny

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 september 2012, 11:15
Categorie Accessoires
Onderwerpen afstandsbediening, dock, houder

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.