apple watch normaal

Maak kennis met de Apple Watch (video)

Apple heeft twee reclamefilmpjes voor de Apple Watch online gezet, die je laten kennismaken met de productie- en fitnessfuncties van deze smartwatch.

Apple heeft twee reclamefilmpjes voor de dinsdag aangekondigde Apple Watch online gezet. Daarmee word je in een paar minuten bijgepraat over alle eigenschappen van deze smartwatch.

In het eerste filmpje horen we de kenmerkende stem van Jony Ive, hoofddesigner bij Apple. Hij vertelt in ruim 10 minuten hoe de Apple Watch tot stand kwam en welke uitdagingen Apple tegenkwam. Je krijgt in sneltreinvaart allerlei functies te zien en bent meteen bijgepraat, vooral op het gebied van productiviteit.

https://www.youtube.com/watch?v=ktujsc4ZUTo

Het tweede filmpje wordt gepresenteerd door een andere bekende naam: Jay Blahnik. We vertelden een tijdje geleden dat deze Nike-man was overgestapt naar Apple om aan de Apple Watch te gaan werken. Inmiddels is Blahnik aan de slag als Director of Fitness, Health Technologies bij Apple. Hij vertelt vooral over de gezondheid- en fitnessfuncties op de Apple Watch.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 september 2014, 23:43
Categorie iDevices
Onderwerpen apple watch, horloge

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.