Reacties voor: Makers van Schermtijd-apps: ‘Geef ons middelen om alternatieven te maken’

Ook voormalig Apple-topman reageert
Ontwikkelaars van Schermtijd-apps hebben gereageerd op het statement van Apple. Ze zijn het niet eens met de reden voor het verwijderen van de apps en stellen dat Apple middelen beschikbaar moet stellen om alternatieven voor Schermtijd te kunnen maken.

Reacties: 3 reacties

  1. Ben het eens met Apple hierin.

    Het is een optie die te veel misbruikt kan worden door apps.

  2. Ach, de ontwikkelaars hebben jaren lang ‘misbruik’ kunnen maken van MDM. Het werd namelijk niet toegestaan maar is nooit tegen gehouden door Apple.
    Dat Apple hier nu tegen op gaat treden is niet onterecht omdat het door de ontwikkelaars gebruikt werd terwijl dat niet mocht, nu Apple dit tegengaat gaan ze stuiteren.

    Ze hadden wellicht eerder met Apple in gesprek moeten gaan zonder misbruik te maken van de MDM functionaliteit, want die is puur voor zakelijke doeleinden gemaakt en niet voor consumenten apps..

  3. Het feit dat die ontwikkelaars er zo vol tegenin gaan bewijst volgens mij dat ze heel veel privacy gevoelige zaken hebben gebruikt. Hun speeltje wordt afgepakt en Apple krijgt de schuld. De andere ontwikkelaars die nu zijn over gebleven, kunnen blijkbaar wel een goede app voor ouders ontwikkelen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.