Reacties voor: Quad Lock: bevestig je iPhone simpel aan de muur, in je auto of op je fiets

Met het Quad Lock systeem kun je je iPhone makkelijk vastmaken aan je fiets, het dashboard van je auto of de muur. Het is in eerste instantie te krijgen via Kickstarter.
Elger van der Wel -

Reacties: 16 reacties

  1. Top! Heb me meteen aangemeld als backer.

    Nu hopen dat het geproduceerd gaat worden!

  2. Lijkt sprekend op de omgekeerde versie van de Garmin fietscomputers.
    En dat werkt perfect!

  3. Ziet er leuk uit voor op de fiets! Maar hoe gaat je telefoon om met de schokken? Op een racefiets valt het misschien nog mee, maar op een ATB door het bos krijg je telefoon toch flinke klappen te voorduren…

  4. Dat ziet er weer hebbedingerig uit, ik wil m ik wil m, maarja, ik wil een beetje teveel dus ik sla m voorlopig even over..

  5. @Ovimaps: ik heb een jaar lang met m’n iPhone 4 als fietscomputer rondgereden op m’n ATB en flink wat downhills over keien achter de kiezen. De iPhone kon er beter tegen dan de rest van de fiets 🙂 Daar heb ik deze houder voor gebruikt (dan is ie ook nog waterdicht en nog steeds te bedienen. De bevestiging is echter minder dan deze quadlock.

  6. 75 dollar???? Succes er mee. Gaat je nooit lukken.

  7. De iPhone zweeft weer meters boven de stuurpen. Compact is anders. Een gesoigneerde houder voor op de (race)fiets bestaat simpelweg niet ben ik bang.

  8. @Chavasse: Ik denk dat de weerstand ondervonden door de iPhone+houder insignificant zal zijn in verhouding tot de weerstand van jouw zelf.

  9. dat ding verliest op de duur toch zn “plakkracht”? tis gewoon zo een mousse let wat plaksel:s Of heb ik me miskeken/hoord?!

  10. de batterij zal vlug leeg zijn 🙁

  11. Werkt zeker niet met een scooter? Of wel?

  12. Leuk idee, maar als je valt met je mountainbike = iphone kappot

  13. Origineel geplaatst door Jimmy
    Werkt zeker niet met een scooter? Of wel?

    Wel als je de optie van het boorgat kiest.

  14. Nou hij gaat er komen! nog een ruime $300,- te gaan binnen 28 dagen…moet kunnen!

  15. Ik gebruik al een hele tijd een houder die ik via deze site gekocht heb maar er niet meer op staat. Was 1 voor de auto waarbij ook een onderdeel zat om hem op een stuur te bevestigen. Gebruik hem al 2 jaar voor ATB crossen etc, gaat prima, kan de ipjone wel tegen,

  16. Lijkt me een makkelijk en geweldig ding om te gebruiken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.