iTunes Match al in België beschikbaar, nog niet in Nederland

iTunes Match is vanaf vanavond beschikbaar in België. Belgische gebruikers kunnen voor €24,99 een abonnement af te sluiten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

itunes match logo wolkEerder vandaag schreven we over de (valse) start van iTunes Match in Europese landen. Vanavond lijkt de lancering dan toch écht plaats te vinden in landen als Duitsland, Engeland, Canada, Mexico en… België, zo ontdekte iPhoneclub. Je kunt een abonnement op iTunes Match afsluiten voor €24,99 per jaar. In Nederland is de abonnementspagina nog onbereikbaar. Mocht je de link naar iTunes Match nog niet via de iTunes Store kunnen vinden, dan hebben we ook een rechtstreekse link voor je.

Hier is de rechtstreekse link:

Inmiddels is iTunes Match ook in Nederland verkrijgbaar.

Heb je vragen over iTunes Match? De meeste zijn al gesteld in ons dossier iTunes Match. Je kunt met iTunes Match elders gekochte/gedownloade muziek omzetten naar iTunes-nummers met een maximum van 25.000 stuks. Je betaalt daarvoor €24,99 per jaar en krijgt daarvoor muzieknummers met een kwaliteit van 256 kbps DRM-vrij die je overal kunt afspelen. Nummers die al in iTunes staan, zullen automatisch beschikbaar komen in iCloud, zodat je ze op allerlei apparaten (maximaal 10) kunt afspelen. Je hebt iOS 5 nodig om de muzieknummers op je iPhone te kunnen afspelen. Alleen wanneer jouw muzieknummers voorkomen in de catalogus van iTunes kan er een ‘match’ worden gemaakt. De overige nummers zul je handmatig moeten uploaden.

itunes match belgië

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 januari 2012, 19:47
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerpen belgische apps, itunes match

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.