Quad Lock: bevestig je iPhone simpel aan de muur, in je auto of op je fiets

Met het Quad Lock systeem kun je je iPhone makkelijk vastmaken aan je fiets, het dashboard van je auto of de muur. Het is in eerste instantie te krijgen via Kickstarter.

Quad LockiPad-bezitters kennen misschien Vogel’s Mount & Cover systeem wel. Dat is een iPad-hoes met een connector op de achterkant, waarmee je je iPad aan verschillende accessoires kunt bevestigen, zoals aan een ophangsysteem aan de muur en in de auto. Quad Lock is een systeem dat daar erg veel op lijkt, maar dan voor de iPhone. Het heeft onder meer een accessoire waarmee je je iPhone aan je fietsstuur, een winkelwagentje of kinderwagen kunt bevestigen.

Quad Lock bestaat uit de case, met op de achterkant een gat waar je de accessoires in kunt klikken. Daarbij kun je de ST Flat Mount krijgen. Dit accessoire kun je op een muur plakken en eventueel vastschroeven, bijvoorbeeld naast je bed, in de keuken of op het dashboard van je auto. Je kunt je iPhone er vervolgens horizontaal en verticaal in vastmaken. De Pro Bar Mount kun je vastmaken aan buizen, zoals aan het stuur van een fiets. Ook hier kan de iPhone twee kanten op erin vast worden geklikt.

Doordat je je iPhone met één klik bevestigt en ook heel simpel weer loshaalt kun je Quad Lock gebruiken op veel verschillende plaatsen. Een nadeel is wel dat het systeem werkt dankzij de bijbehorende case en die is nogal dik, door het gat op de achterkant.

Quad Lock is nog niet op de markt, maar de makers proberen geld binnen te halen via Kickstarter. Hier kun je het systeem bestellen dankzij een donatiesysteem. Als er uiteindelijk genoeg is opgehaald krijg je hem in maart opgestuurd. Halen de makers niet genoeg geld op – al ziet het daar niet naar uit – dan betaal je ook niet. Voor 55 dollar ligt de Quad Lock met twee ST Flat Mounts en een Pro Bar Mount op je deurmat, als je bij de eerste 200 zit. Uiteindelijk moet dat pakket 75 dollar gaan kosten in de winkel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 december 2011, 7:45
Categorie Accessoires
Onderwerpen fietsen, hoesje, kickstarter, muur, uitgaven

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.