PUBG artwork.

Nu in Nederland: PlayerUnknown’s Battlegrounds op iOS te downloaden

De populaire game PlayerUnknown's Battlegrounds neem je nu overal met je mee naar toe. Deze Battle Royale-game, waarin je het opneemt tegen 99 andere spelers, is nu ook te spelen op je iPhone en iPad.

Het Battle Royale-genre lijkt snel aan populariteit te winnen op de iPhone en iPad. Na Fortnite Battle Royale heeft nu ook PlayerUnknown’s Battlegrounds zijn weg gevonden naar iOS. Net als in Fortnite neem je het in PUBG, zoals de game ook wel genoemd wordt, op tegen 99 andere spelers die elkaar af proberen te maken op een eiland. The last man standing is de uiteindelijke winnaar.

PlayerUnknown’s Battlegrounds op iPhone en iPad

Oorspronkelijk verscheen PUBG voor de pc en Xbox en werd daar razend populair. In de game beland je op een eiland en het is aan jou om de beste uitrusting te vinden om al je tegenstanders af te maken. Het eiland wordt alsmaar kleiner, waardoor de kans ook steeds groter wordt dat je meer tegenstanders tegenkomt. In tegenstelling tot Fortnite Battle Royale heeft PUBG een meer realistische uitstraling.

De iOS-versie van de game biedt nagenoeg dezelfde ervaring als op de pc-versie. De game op de iPhone en iPad is dan ook een port van deze pc-versie en is gebouwd op de Unreal Engine 4. De game heeft ook 3D-geluidseffecten die je nog meer meenemen naar deze intense strijd. De besturing van het spel is aangepast voor touchscreens. Andere wijzigingen zijn het automatisch oppakken van items en wapens.

PUBG gratis downloaden

Om de populaire schietgame te kunnen spelen, heb je geen uitnodiging nodig. De game is helemaal gratis te spelen, terwijl je voor de normale pc-versie €30 betaalt. Speel je PUBG al op een ander systeem, dan is het helaas niet mogelijk om met dat account in te loggen in de iOS-versie. Wel kun je gebruikmaken van je Facebook-account om in te loggen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
20 maart 2018 om 14:06
Onderwerp
Categorie
Apps
5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.