Apple Vision Pro in de verpakking

Reacties voor: Praat mee: Ben jij overtuigd van de Vision Pro of wordt het een flop? Laat het weten in onze poll!

Ben jij overtuigd geraakt door de Vision Pro, of geloof je nog niet zo in Apple's nieuwste productcategorie? In deze poll kun je aangeven of je er nu al eentje zou willen hebben, of dat je liever nog even wacht. Of misschien denk je dat het product flopt?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Goede middag , ik vind de Apple Vision Pro te duur om er zomaar bij te hebben .
    Het lijkt me wel leuk om er 1 te hebben , maar als je last hebt van evenwichtsstoornissen weet ik niet hoe ik erop zou reageren .
    Daarom zal ik er geen kopen , maar veel plezier ermee . Groetjes . 😺🙋‍♀️🌹

    Reageer op Arian Prins

  2. Dit wordt niet een massaal ding zo. Mogelijk dat het niet echt flopt maar een kleine doelgroep zal hebben iig eerst. Misschien over tien jaar wanneer het veel goedkoper veel kleiner veel lichter veel moderner etc etc is dat het dan gaat komen. Voor de komende tien jaar voorzie ik weinig vanuit dit ding voor de grote massa.

    Reageer op Leo

  3. Jammer, dat de optie “De AVP wordt een succes en staat pas aan het begin ven de ontwikkeling” oid, er niet in het rijtje staat.

    Ik weet zeker dat de AVP een blijvertje is en de toekomst van mobile computing zal worden.
    net zoals de iPhone, zal deze zich ontwikkelen dot een kleinere en beter platform zal worden.

    De iPhone kan qua formaat en uiterlijk niet veel verder gaan, en de AVP is the logische volgende stap.

    Reageer op captain obvious

  4. Het zal vast een fantastische ervaring zijn maar ik persoonlijk vind het een veel te individualistische apparaat. Je zit in je eigen bubbel, het leven wordt er niet socialer op. Ik vind het een eng idee dat dit het straatbeeld kan gaan worden. Iedereen zit nog meer op een schermpje te kijken. Jongeren zitten nu teveel te gamen en op hun smartphones. Uit onderzoek is gebleken dat smartphonegebruik effect heeft op je psychische gezondheid. Er is een verband tussen overmatig gebruik en depressie, angst en stress. Dit is momenteel al een groot probleem onder de jongeren.

    Reageer op Rv

  5. Ik denk dat de  Vision Pro wel gaat aanslaan. Het is maar net voor welk doel je hem gaat gebruiken. Entertainend is het een mooie toevoeging, voor werk gerelateerd me doeleinden zoals meerdere schermen toevoegen vanuit je MacBook, is het ook een kostenbesparing, want je hoeft niet meer met drie aparte schermen te werken.

    Vanuit sociale Visie zie ik geen verschil, mensen kijken nu al alleen maar op hun scherm, dat zal met de Vision Pro alleen meer worden.

    Apple heeft in het verleden wel vaker de markt op zijn kop gezet, waar de concurrentie veel eerder mee is begonnen, maar het heeft nooit echt aangeslagen, totdat Apple ten tonele kwam.

    Denk maar aan het verleden.

    Reageer op Lemco Luehof

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.