Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

Praat mee: wat is het oudste Apple-product, dat je nog steeds gebruikt?

Welk oud Apple-product gebruik je nog steeds? Apple's spullen gaan niet snel kapot en zijn jaren later nog steeds te hergebruiken. Met welk retro product ben jij nog steeds happy?

Dit weekend besteden we extra aandacht aan hergebruik van Apple-spullen die maar niet kapot willen gaan. Daarom ligt deze vraag voor de hand: welk oud Apple-product gebruik jij nog steeds? Is het een iPad van de eerste generatie? Een iPod? Of misschien heb je zelfs een iMac G4 staan die je nog steeds in de keuken gebruikt om recepten op te zoeken?


oude iPods

Apple-producten zijn vaak onverwoestbaar. In verhuisdozen en bureaulades komen we nog regelmatig iPods tegen die het nog prima doen. Ze zijn handig als jukebox in de auto of als je tijdens een vliegreis de batterij van je iPhone wilt sparen. Voor onze retro-iPad in de keuken hebben we een Venus of Cupertino-dock en voor de G4 hebben we een speciaal plankje in de keukenkast laten inbouwen:

Venus of Cupertino dock

Welk retro Apple-product is bij jou nog steeds in gebruik? Is er een product dat maar niet kapot gaat en die je misschien wel op een slimme manier hebt kunnen hergebruiken? We zijn benieuwd!

Bekijk ook

63% van alle iPhones die Apple sinds 2007 produceerde is nog steeds in gebruik

Van alle iPhones die Apple sinds 2007 geproduceerd heeft is 62 procent nog steeds in gebruik. Maar het gaat niet om heel oude toestellen.

Reacties: 112 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.