iPhone XS goud

Praat mee: wat vind jij van de gelekte iPhone XS en Apple Watch?

Als een donderslag bij heldere hemel lekten vanavond vermoedelijk de eerste officiële foto's uit van de iPhone XS en de Apple Watch Series 4. De bron (Guilherme Rambo) is betrouwbaar genoeg dat we er vanuit gaan dat de informatie klopt. Maar wat vind jij ervan? Stond deze goudkleurige iPhone op jouw verlanglijstje?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Volgens Guilherme Rambo gaat het niet om renders, maar echte productfoto’s van Apple die hij op een of andere manier heeft weten te bemachtigen.


Het klinkt allemaal erg geloofwaardig en wij zouden dan ook niet gek opkijken als Apple op 12 september inderdaad een iPhone XS in goudkleur uit de hoge hoed tovert. Vorig jaar hadden wij de scoop door als eerste de naam iPhone X te verklappen en dit jaar gunnen we het natuurlijk onze collega’s van 9to5Mac.

Maar we zijn natuurlijk óók benieuwd wat jij ervan denkt. Is dit de enige logische naam die Apple had kunnen kiezen? En kijk je uit naar de nieuwe goudkleur, die trouwens ook te zien is op de gelekte afbeelding van de Apple Watch Series 4? Of had je liever de parelmoerachtige olievlek-kleuren willen zien, die de laatste maanden bij Aziatische fabrikanten zo populair zijn?

iPhone XS

Dit zou de iPhone XS moeten zijn, verkrijgbaar in 5,8″ en 6,5″ OLED-scherm en in een nieuwe kleur goud die bij de iPhone X nog niet is vertoond.

Apple Watch Series 4

En dit is de Apple Watch Series 4 met veel smallere schermranden en meer informatie op het scherm.

Trek jij je portemonnee al, of sla je dit jaar over? Of wacht je eerst de iPhone XS prijs af?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 september 2018, 9:32
Bron Bron 9to5Mac
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen apple watch series 4, iPhone XS
70 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.