Pinokkio en Amerikaanse sterren bezingen nieuwe draadloze Beats-koptelefoons

Om de nieuwe aanstaande draadloze Beats-koptelefoons in het zonnetje te zetten, is er een nieuwe reclame met Pinokkio en allerlei Amerikaane sterren zoals Pharrell, Nicki Minaj en Rebel Wilson.

Beats-reclame met Pharrell.
Behalve de AirPods zijn er nog meer koptelefoons met nieuwe W1-chip in aantocht. Nog dit jaar brengt Beats de PowerBeats 3 Wireless en BeatsX-oortjes uit en in een nieuwe reclame met Pinokkio in de hoofdrol wordt nog eens benadrukt dat je volledig draadloos van je muziek kunt genieten.

Pinokkio en Amerikaanse sterren in Beats-reclame

In de nieuwe Beats-reclame voor de Solo 3 Wireless, PowerBeats 3 Wireless en nieuwe BeatsX-oortjes wordt gebruikgemaakt van het nummer I’ve Got No Strings uit de klassieke Pinokkio-film van Disney. In de reclame wordt het originele liedje afgespeeld en meegezongen door allerlei Amerikaanse sterren zoals Nicki Minaj, Rebel Wilson, Pharrell en Amber Rose. Elke artiest lijkt maar wat blij te zijn dat ze, net als Pinokkio, volledig draadloos door het leven gaan.

https://twitter.com/beatsbydre/status/788001647179935744

De Beats Solo 3 Wireless, PowerBeats 3 Wireless en BeatsX-oortjes zijn tot nu toe de enige koptelefoons die gebruikmaken van de nieuwe W1-chip die Apple ontwikkeld heeft voor de aanstaande AirPods. De W1-chips zijn energiezuiniger en zorgen voor een stabielere verbinding tussen de koptelefoons en iPhone, iPad, Apple Watch en Mac. Bovendien kun je elke oordopjes moeiteloos gebruiken met elk toestel dat gebruikmaakt van hetzelfde iCloud-account, zonder dat je opnieuw hoeft te koppelen.

De Beats Solo 3 Wireless is sinds midden september verkrijgbaar in de online Apple Store voor €299,95. De PowerBeats 3 Wireless en BeatsX-oortjes kosten respectievelijk €199,95 en €149,95, maar verschijnen pas ergens dit najaar in de schappen. De AirPods moeten nog tegen het einde van deze maand beschikbaar komen voor een prijs van €179.

Bekijk ook

De nieuwste Beats-koptelefoons zijn vooral handig voor Apple-gebruikers

De drie nieuwe koptelefoons van Beats zijn gister gepresenteerd tijdens het Apple-event. De Beats Solo3 Wireless, de Powerbeats3 Wireless en de BeatsX zijn alle drie draadloos te gebruiken, dankzij de W1-chip die door Apple is ontwikkeld.

Informatie

Laatst bijgewerkt
17 oktober 2016 om 19:56
Onderwerp
Categorie
Accessoires

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.