Reacties voor: Poll: kondigt Apple deze maand de iPad mini aan?

Volgens geruchten wordt de iPad mini deze maand aangekondigd. Wij vragen ons af hoeveel lezers de geruchten inmiddels geloven.
Lees het complete artikel → Poll: kondigt Apple deze maand de iPad mini aan?
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. Als Apple de iPad mini aankondigt doen ze dat bij release volgende iPad. Niet eerder.

  2. Ik hoop iig wanneer ze de iPad Mini aankondigen, dat ze meteen ook de nieuwe Mac Mini aankondigen!

  3. Ik heb “anders” ingevuld.

    Ik snap de iPad mini namelijk nog niet zo goed. Als ik de geruchten bekijk dan denk ik “ja” hij komt eraan. Kan niet anders.

    Maar ergens hoop ik dat het “nee” is. Ik vrees dat dit ding totaal niet aanslaat, want dit is het eerste Apple apparaat waarvan ik niet meteen zoiets heb van: “wow, waarom ik heb em nog niet?” 🙂

    Wat ECHT helemaal top zou zijn is dat er geen iPad mini komt, maar gewoon de langverwachte Apple TV (geíntegreerde TV set dus). En al die gelekte onderdelen en specificaties van de “iPad mini” blijken dan gewoon van de remote control van dit ding te zijn! DAN staat iedereen echt met een mond vol tanden! Geweldig!

  4. @Tom van Zummeren:
    Weet je dat ik jouw verhaal zo voor me zie? Ik lees het en er komt een golf van kippenvel over me heen! ‘t Zou inderdaad geweldig zijn!

  5. Komt geen ipad mini.

    Apple maakt de markt, loopt deze niet achterna.

  6. Origineel geplaatst door Tom van Zummeren
    Ik heb “anders” ingevuld.Ik snap de iPad mini namelijk nog niet zo goed. Als ik de geruchten bekijk dan denk ik “ja” hij komt eraan. Kan niet anders.Maar ergens hoop ik dat het “nee” is. Ik vrees dat dit ding totaal niet aanslaat, want dit is het eerste Apple apparaat waarvan ik niet meteen zoiets heb van: “wow, waarom ik heb em nog niet?” Wat ECHT helemaal top zou zijn is dat er geen iPad mini komt, maar gewoon de langverwachte Apple TV (geíntegreerde TV set dus). En al die gelekte onderdelen en specificaties van de “iPad mini” blijken dan gewoon van de remote control van dit ding te zijn! DAN staat iedereen echt met een mond vol tanden! Geweldig!

    AMEN!

  7. Ik ben geen programmeur, maar het lijkt me dat er weer een resolutie bijkomt die app ontwikkelaars moeten programmeren. Een iPad mini kan geen iPad resolutie hebben (SUPERretina) en geen iPhone resolutie (back to the old days).
    Ik kan me voorstellen dat een tussenoplossing zoals bij de iPhone 5 niet gewenst is.

    Daarnaast zie ik echt het voordeel van een middenmoot niet.

  8. @Cloverfield: Dat dacht ik eerst ook, maar de geruchten zeggen dat de iPad mini gewoon dezelfde resolutie (1024×768) gaat krijgen, waardoor alle huidige iPad apps zonder aanpassing erop kunnen gaan draaien. De programmeur hoeft dus geen extra resolutie te gaan ondersteunen.

  9. Ergens vind ik dat Apple dit niet moet doen. Echter vind ik persoonlijk de huidige iPad gewoon te groot. Maar een iPad mini met zo’n magere resolutie is ook wel een beetje jammer. Al met al moeten ze me dus over de streep zien te trekken. Lukt het ze niet, dan is waarschijnlijk het enige koopargument de prijs. En om de prijs moet je geen Apple kopen.

  10. Ik zou het echt jammer vinden als Apple zo’n reactief product op de markt brengt.

    Aan de andere kant wordt het huidige formaat iPad nou eenmaal erg veel als e-reader gebruikt (kranten, tijdschriften, e-books), en dan snap ik wel dat een kleinere en lichtere iPad aan veel behoeften voldoet.

  11. iPad mini?
    Ja, maar het wordt de afstandsbediening voor de nieuwe apple TV!

  12. Nee tuurlijk niet is gewoon verzonnen net als al die andere geruchten

  13. Het enige wat mij opvalt is dat nu Steve er niet meer is, de geruchten steeds meer hout blijken te snijden… Of vergis ik me?

  14. Ja, de iPad mini gaat zeker komen en gaat wederom de concurentie verbazen en versteld doen staan.

    Het gaat weer een apparaat worden zoals nog niet gezien, ik denk een soort nieuwe apple ereader/ipod achtig ding !
    Zeker is dat het geen “kleine iPad” wordt.

    Geweldig wordt het en ik wil er één !

  15. @Sebastiaan lijkt wel een vage verkoperspraatje van Scheer & Foppen “Hij is gewoon geweldig!” Waarom? “Het is een Apple…”
    Maar daarmee trek je geen klanten zoals ik over de streep. Misschien de fanaten en verzamelaars. De iPhone 5 is mij tegen gevallen dus Apple je zal je best moeten doen om mij te overtuigen met een of andere iPad ‘mini’

  16. Aan de ene kant denk ik ja hij komt er. De geruchten zijn zo sterk. Een jaar geleden zou ik dan nog twijfelen omdat geruchten weinig zeggen. Maar zeker bij de iPhone5 is er zoveel gelekt wat daadwerkelijk waar bleek te zijn…

    Een aantal dingen waarover ik twijfel;
    – Wat gaat het kosten en waar richt men zich op? Een iPod touch kost 325 euro. Een iPod touch gebruik je voor muziek en games. Als de iPad mini 300 euro kost lijkt me dat een betere game console dan de iPod touch. Maar wat voegt de iPod touch dan nog toe? Kun je net zo goed een goedkope iPod nemen en een iPad mini…..

    – Alleen een persconferentie over de iPad mini? Of zou er nog iets anders in de pijplijn zitten wat aangekondigd wordt? Apple kan iets enorm mooi laten lijken. Maar of een iPad mini nu zo denderend is… Wat ga je daar een uur lang over vertellen?

    – Lijkt me niet echt de Apple manier. Niet revolutionair en vernieuwend. Het zal best gaan verkopen daar niet van. Maar Apple staat ook voor kwaliteit. Naar mijn idee is het toch beetje een half product wat ergens tussenin hangt.

  17. @Frank van Manen:

    Mee eens, ik vind de iPad ook te groot. Voor het lezen van boeken gebruik ik nog steeds mijn e-reader (met name omdat ik eInk prettiger vind lezen) maar qua formaat zou ik een iPad van 6 a 7 inch veel prettiger vinden.

  18. Omdat ik anders heb ingevuld deze reactie:
    ipad mini is zeker, maar dat vult geen heel evenement!
    de nieuwe snellere iMac’s worden ook onthuld (wordt wel tijd ook, want mijn 2009 apparaat kan onze software niet meer aan). Maar om nou nog een i7 te kopen terwijl er betere architectuur is, NEE! Dus

  19. Het zou mooi zijn als dit een soort ereader wordt die ook buiten in de zon werkt, waarmee ook gewoon in donker kan worden gelezen, waarmee ook alle Ipad aps werken, super snel is, gps aan boord heeft heeft, kortom alles heeft wat de andere missen. Dan pas kun je je concurenten pas echt een hak zetten en flink verdienen aan een mini Ipad. Zo ding zou ik wel erbij kopen.

  20. Ik denk dat de dashboards van auto’s de belangrijkste doelgroep voor iPad mini’s vormen. Daar is die formfactor namelijk ideaal. Tja, en als die dan mooi uitneembaar is en lekker bijgeladen tijdens de rit is het toch wel weer verrekte handig.

  21. Ik ken geen huidige iPad mini? Wie wel.

    “Hierdoor is hij een slag kleiner dan de huidige iPad mini, maar groter dan de iPhone 5 die gebruikmaakt van een 4-inch display. Apple zou de iPad mini kunnen verkopen voor een lagere prijs. Op deze manier kan hij concurreren met de Kindle Fire en Nexus 7.”

  22. iPad mini, 1024×768 resolutie, plastic achterkant in verschillende kleuren. Daar vechten ze om op het schoolplein 😀

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.