Exchange-bug iOS 6 annuleert afgewezen agenda-afspraken

iOS 6 heeft last van een bug waardoor een afgewezen Exchange-afspraak voor iedereen wordt geannuleerd. Een Fortune 500-bedrijf raadt werknemers daarom af iOS 6 te installeren.

ExchangeEen Microsoft Exchange-bug in iOS 6 zorgt ervoor dat gemaakte Agenda-afspraken onbedoeld worden geannuleerd. Het probleem komt voor zodra één uitgenodigde persoon de afspraak afwijst. In plaats dat alleen zijn afwijzing wordt doorgegeven, wordt de gehele afspraak geannuleerd voor iedereen die is uitgenodigd. Het probleem heeft ertoe geleid dat een bedrijf dat een groot bedrijf uit de Fortune 500 zijn werknemers verzoekt iOS 6 nog niet te installeren.

Het is nog niet duidelijk welk bedrijf precies zijn werknemers een upgrade afraadt. Macrumors kreeg een interne memo in handen waarin de situatie werd besproken. Het bedrijf zou contact opgenomen hebben met zowel Apple als Microsoft. Wanneer er een oplossing zal worden geboden is nog niet duidelijk.

Dit is niet de eerste keer dat Exchange moeilijk doet onder iOS. TUAW heeft van een lezer gehoord dat bedrijven al langer last hebben van Exchange-problemen sinds iOS 4.3. Ook toen waren er al problemen waarbij Exchange afspraken onbedoeld annuleerde. In 2010 bleek Apple ook al problemen te hebben met het synchroniseren van Exchange-informatie, iets waar toen een oplossing voor werd geboden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 oktober 2012, 13:15
Categorie iOS
Onderwerpen ios 6, microsoft exchange

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.