iCulture: Peilt

Reacties voor: iCulture peilt: Met welke aanstaande iPhone DMA-wijziging in de EU ben jij tevreden?

Met ingang van iOS 17.4 gaat er veel veranderen op de iPhone, onder druk van de EU en nieuwe regelgeving. Dat heeft gevolgen voor veel iPhone-gebruikers, al ben je niet verplicht om de nieuwe mogelijkheden te benutten. Met welke veranderingen ben jij tevreden?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 2 reacties

  1. Ik vind de meeste opties prima. We hoeven ze tenslotte niet te gebruiken. Ik ga ze gewoon proberen en als het niet bevalt, gebruik ik ze niet meer. Hopelijk komt er een mogelijkheid voor gebruikers om het uit te zetten als ze het niet willen.

    Reageer op Maurice Hollink

  2. Apple staat ergens voor en moet blijven staan, je ziet dat Apple door derden afgebroken wordt, een trieste achteruitgang!

    Reageer op Bart

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.